Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bilgisi olan varmı?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bende bekliyorum helecanlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Zaga bu gece canlı mı ki?[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kim konuk ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu gece zaga yok bile bırakın canlı olmasını. bakınız: http://www.kanald.com.tr/yayinakisi/akisigoster.shtml Okan Bayülgen yaz sezonuna girmeden önceki son programda Eylül başından itiraberen başlıyıcaz demişti. Yani kafadan bi 2 hafta daha var.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya bazen hatalı olabilio o akış[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bitsin şu zaga artık nefret ediyorum o yer elmasından.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Tipe bak biz sanki burda zaganın iyi kötü oldugunu tartışıyoruz. Gereksiz yere mesaj atmayın Başlıgı bidaha okuyun Zaga ne zaman baslıyacak yazıyor. Zagayı tartısalım yazmıyor. Fikirlerinizide kendinize saklayın yok ben sewmıom irenc falan gibisnden bize ne senın sevmemenden lan. Sınırlendırmeyın adamı alalal[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: SilverSurfer, 21 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: bitsin şu zaga artık nefret ediyorum o yer elmasından. "zaga ne zaman başlıcak" "nefret ediom o yer elmasından" iki şey arasındaki alaka ne?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben hiç te istemiyorum beklemesini.. Bu tip herifler silinse keşke.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BlaCk_DmC, 21 Ağustos 2004 21:39 tarihinde demiş ki: Fikirlerinizide kendinize saklayın yok ben sewmıom irenc falan gibisnden bize ne senın sevmemenden lan. Sınırlendırmeyın adamı alalal yakışıyomu böyle fevri ve seviyesiz tepkiler? ne alaka de geç sanane arkadaşım, nereye ne yazıcağımı sana mı sorcam? ne adamlar var ya, ne bu sizin içinizdeki sinir nefret tohumları anlayamıyorum, biraz terbiyeli hoşgörülü olamaz mısınız? olamıyo musunuz?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Senin yaptıgın da terbiyesizlik ama farkında degılsın. Gelip Ortaya bi nevi b.k atıp gidiyosun. Bir insanın sevdigi deger verdigi bir şeyi diger bir insan gelip sebepsiz yere B.k atıp giderse elbette sinirlenme durumu olur. Senden daha iyi biliyorum ben terbiye, ahlak gibi durumları merak etme ama adamına göre işte.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu şovanist tavrınla seninle pek bişey tartışılmaz, benim 3 satır yazımla adam olmadığımı anlayabilecek kadar muhteşem bi insanmışsın, ben sana cevap vermiyim hiç zaten cevabım da yok, hiç konuyu lastik gibi uzatıp topiği kirletmenin anlamı da yok zaten.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bak güzel kardeşim Okan Bayülgenini ve programını sevmiyebilirsin hatta nefret bile edebilirsin. Ama gelip hiç alakasız bi konuya sadece adı geçiyor diye "Böeaak İreniyom ben o yer bilmemnesinden" diye laf edersen bu senin hakkında bazı kişilerin fikir sahibi olmasını sağlar tıpkı benim senin hakkında bazı şeyleri düşünmemi sağlaması gibi. Uzatmaya gerek yok dogru.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Siz uzatıyorsunuz arkadaşlar.. Sevmek de sevmemek de benzer şeyler.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BlaCk_DmC, 22 Ağustos 2004 00:22 tarihinde demiş ki: Uzatmaya gerek yok dogru. +1[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Siamonun topiğe yamuk yok! :)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sadece sevmediğim birisi konuk olunca izliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Sensible, 22 Ağustos 2004 05:40 tarihinde demiş ki: Siamonun topiğe yamuk yok! :) Ahuahah ya artık bu klişe oldu her topicde bi tartışma çıkıyoo :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar