Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ya arkadaşlar format attım makinaya win 98 kurdum adsl bağlantım var ama yahoo maile giremiyorum daha doğrusu giriyorum login olabiliyorum ama bulk veya inbox'a geldiğimde istenilen sayfa görüntülenemiyor falan diyor. Bu arada çok fena pis acelem war :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 senle alakası yok onun bende giremiyorum, yahonun server uctu galba :)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hyr yahoonun serverı yerinde sizde bir problem avr galiba ie ayarlarını kontrol edin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yok bu daha öncede olduydu bana yokmu bilen... İe ayarlarını falanda kasamıyorum şimdi... (Tembelmiyim neyim?)[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bir firewall falan yükle öyle dene[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: nameless13, 19 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki: bir firewall falan yükle öyle dene nasıl yane virüs programı falanmı? [Bu mesaj Zerokull tarafından 19 Ağustos 2004 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zonealarm falan işte dışardan gelen saldırıları engellemek için[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim [Bu mesaj nameless13 tarafından 19 Ağustos 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kurdum olmadı gene... Yahoonun microsoftun içini dışına çıkardım ama yok genede bişiler.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aynı $ekilde $u anda bende hotmaile giremiorum her$ey açılıo $ifremi yazıyorum olmuyo msnden girmeye çalı$ıorum olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 DNS sorunu arkadaşlar.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 DNS nedir açıklayıcı bilgi şeedsem. Yada bu sorunu nasıl çözerim?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yukarı... Halen daha sorunumu çözemedim.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 nter explorer versioynun kac butun patchlerini yaptinmi ie de guvenlik duzeyin ne? vs vs. diye gider bu sorular daha aciklayici bilgi versen?[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ie versiyon 6 war şu an Maile login oluyorum ama inboxa tıkladığım an sayfa görüntülenemiyor diyor.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 guvenlik ayarlarini kontrol ettiysen eger baska bir browser dene firefox ornegin. baska aklima gelen cookiler olabilir herhangi bir java cakismasi olabilir(sun vs MJVM) baskada birsey aklima gelmiyor uzgunum =([signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Netscape falanda denedim olmuyor hocam dns ayarları falan diyorlar o da nesi diyorum tık yok :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dns ayarları domain i ile ip cozumleme islemini yapar yani yazdigin domain adresine ait ip yi sana gonderir ve sende baglanirsin basit olarakisim cozumlemesi yapar diyebiliriz ama bu knuyla kesinlikle alakaszi bence cunku diger hersey normal calisirken sadece o adreste problem yaratmasi zor bence.[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abi sırf yahoo değil bütün mail adreslerindeki maillere bakamıyorum.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 uplıyorum sorun halen daha devam ediyor.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yukarı[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar