Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Siteye hala koyamıyorum. Burdan yolluyorum Son Oturuyorum Sessiz ve sakin odanın içinde. Gözlerimi kapatıyorum Işığa karşı sonsuza dek. Düşünüyorum Dostları, düşmanları, geçmişi Sakince unutuyorum Olmuş ve bitmişi. Sevişiyorum Zihnimin dehlizlerinde hayalinle Ellerim ellerine kavuşuyor Rüyamın son evresinde. Gevşiyorum Damarımdan akan kanın avcumdan süzülmesiyle Ruhum huzur buluyor Özgürlüğün gelişiyle[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bir edebiyatçı gibi kritik yapmak istiyorum. hiç yapmadım sen ilk olacaksın 1. dörtlük: sakin oda kelimeleri kulağımı tırmaladı feci derecede. doğru mu yanlış mı bilemiyorum. devrik cümle kullanman güzel olmuş. 2. dörtlük unutmanın sakincesi nasıl olur onu düşünüyorum reha bey. ve olmuş ile bitmiş arasında fark nedir. hani pil bitti yerine pil oldu diyemezsin ama biraz aynı gibi geldi çünkü bahsettiğin şey aynı sanırım 3. dörtlük dehlizlerde sevişmek çok ilginç bir fantezi aslında. yani biraz da somut anlamda bakarsak o kadar koku içersinde sevişmek , romantiklikten çok biraz iğrençliğe giriyor sanki. madem sevişiyorsun neden zihnin dehlizlerinde. sanki onu atacaksın aklından ama son bir kurtarma yazılısı gibi geldi bana rüyaların evreler halinde olduğunu ilk burada duyuyorum. son ama kafiye için kullanmışsın orası belli. 4. dörtlük: bu güzel buna sözüm yok.. genel olarak , bir kafiye çalışması içinde olduğunuzu görüyorum içinizdeki birikmiş şeyleri yazıyla döküyorsunuz , bu çok güzel. yazı güzel olmuş devamını dilerim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2. Dörtlük olmuş ve bitmişi = olmuş bitmiş tamlaması unutmanın sakincesi değil unutma sırasındaki ruh halini belirtir 3. Dörtlük Zihnin Dehlizleri = Beynin kırvımları ve düşüncede zihinde anlamına gelir Rüyanın evresi = Uykunun süreçlerini ve umutsuzluğu gösteriyor. (hafif bir kafiye çabası var da çaktırma :) ) Sadece bilgilendirmek istedim :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dehliz nasıl kıvrımları gösterir yahu dehlizin sözlük anlamı nedirki[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şiir lan bu.. Türk dil kurumunun basın açıklaması diil ki :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya şimdi anlamının dışında kullanabiliyosun tabi ama yani kelime uymamış bence. yani çıkıp da kalbimin klozetisin sen desem bu nasıl anlatımdır. garip geldi ondan.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Head sen ara sıra ibrahim sadri oku .. :) ondan sonra dua et :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bence duygular arasındaki geçişler güzel yansıtılmış.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar