freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nickimizin üstüne tıkladığımızda çıkan msj sayısı düşükken,mypati ye tıkladığımızda çıkan msj sayısı neden farklı? ikisi arasında ne fark var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Garbage'daki postlar sayılmıyor. mypatide sayılıyor. kilitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 tamamda garbage taki postlar sayılmasa ne olucak,mypatide sayılsa ne olucak orasını soruyorum zaten.madalya muhabbetimi,olay nedir yani?garbage dışı atılanlarmı giriyo sadece madalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Madalya almak için gerekli olan nickine tıkladığında gözüken mesaj sayısı. Mypatide attığın tüm mesajlar gözüküyo evet garbage dışı giriyor madalyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 garbage çöplük çöpler saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ama en güzeli garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ondan sordum zaten,geyik burda döndüğü için sorma gereği duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar