Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ya arkadaşlar ben ranger karakterimle lvl 18'de takıldım kaldım. Hiçbitürlü avlanacak yer bulamıyorum. Parthlar demeyin onları solo alamıyorum. Grup kuracak adam da yok hiçbiyerde :( 19 olsam parthlara gidecem,20 olsam bg gidecem ama 18'i geçemiyorum :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ranger zor level alır dedim sana başlarken katlancaksın artık 2 level :) büyük ihtimalle itemlarla alakalıdır sorunun düzgün bi ok 2 tanede silah lazım bugun guildden yuklu bi para aldim ayarlarım bişeyler oyuna girince :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hmm task yap ;) yanlış hatırlamıyorsam level 20ye kadar alınabiliniyordu[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Oh be sonunda 2 adam buldum grup yaptik 19 oldum rahatladım :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 iyi benimde param bana kaldı :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tabi yardımlara herzaman açığım :D[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 parthanan farma o yanındaki ahır tarafından bakarken sola dönüp açıklığı takip ediosun sonra sağa dönüosun galiba orda moblar vardı bide curm kampı vardı (lvl 13 olanlarla alakası yok ama) ben ranger ve o levellardayken GALİBA onları avlıyodum, yada ben eniisi boş bi zamanımda gidip bulup loc veriim sen bulursun /faceloc asdasd asdasd diye (tabiki buraya yazdıımda çoktan levelı atlamış olma ihtimalinde var)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gittim enchanterla baktım ama levellarını bilmiyorum kesin olarak hepsi gri olduğu için, ben oralarda avlanıyodum ama ondan eminim, parthanan farmın oralardayken /faceloc 64000 35000 yaz yüzünü döndüün yere doru git agro almamaya dikkat et ama, dew sheerie ler var bide az ilerde bi curm campi var, ii şanslar lvl atlamanda işalla levelları sana göredir :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 20 oldu o :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 21 öhöm... :D[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ehuah gratz[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar