Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmdak lvl 18'de stuck!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar ben ranger karakterimle lvl 18'de takıldım kaldım. Hiçbitürlü avlanacak yer bulamıyorum. Parthlar demeyin onları solo alamıyorum. Grup kuracak adam da yok hiçbiyerde :( 19 olsam parthlara gidecem,20 olsam bg gidecem ama 18'i geçemiyorum :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger zor level alır dedim sana başlarken katlancaksın artık 2 level :)
büyük ihtimalle itemlarla alakalıdır sorunun düzgün bi ok 2 tanede silah lazım
bugun guildden yuklu bi para aldim ayarlarım bişeyler oyuna girince :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

parthanan farma o yanındaki ahır tarafından bakarken sola dönüp açıklığı takip ediosun sonra sağa dönüosun galiba orda moblar vardı bide curm kampı vardı (lvl 13 olanlarla alakası yok ama) ben ranger ve o levellardayken GALİBA onları avlıyodum, yada ben eniisi boş bi zamanımda gidip bulup loc veriim sen bulursun /faceloc asdasd asdasd diye (tabiki buraya yazdıımda çoktan levelı atlamış olma ihtimalinde var)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

gittim enchanterla baktım ama levellarını bilmiyorum kesin olarak hepsi gri olduğu için, ben oralarda avlanıyodum ama ondan eminim, parthanan farmın oralardayken /faceloc 64000 35000 yaz yüzünü döndüün yere doru git agro almamaya dikkat et ama, dew sheerie ler var bide az ilerde bi curm campi var, ii şanslar lvl atlamanda işalla levelları sana göredir :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...