Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben modem değiştirdim bugün,bende de olmaya başladı hiç olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ulan ben de diyorum neden yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bende hiç sorun yok,çatır çatır oynanıo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim şimdilik düzelmiş gibi duruyor. ŞİMDİLİK.. forumlara çok spamlendi battle.nette en sonunda yazmışlar haberimiz var ilgileniyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sanki black jack oynuyoruz bu ne ya.. dün ardi ardina 3 adam düştü mac kazandim 2 kere ben düştüm mac kaybettim. biraktim bende oynamayi +30 puan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar