kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Merhaba , İçimdeki LOTR aşkı pörtledi ve 4-5 yıl sonra tekrardan oynamak istedim , aslında ciddi ciddi ilk defa oynuyorum , eskiden arkadaş arası geyik olsun diye filmini izledikten sonra oynardık. Gittim orjinal CD sini aldım , Ea server larda oynarım diye , fakat her seferinde couldn't connect hatası alıyorum ( ilk yüklediğimde log-in oluyor fakat bu seferde faild to connect chat room gibi bir hata veriyor oyunları göremiyorum ) . Sorun ne olabilir acaba çözemedim ? Laptopumda sorun yok aynı bağlantıyı kullanmama rağmen sorunsuz girip oynuyorum. Bi fikri olan var mı ? Hamachi falan sorun yaratıyor desem , herkes hamachiyle oynuyor kimsede sorun falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 İkinci HDD ye kurdum oyunu oldu , anlamadım ama neyse sorun çıkmadan devam eder umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 of gaza geldm ya .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Hahahah bu oyun her daim oynanır bence , 150 online görmek içimi burksa da , hala oynayanlar var ve iyi oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 17 Ekim2010 'da bu oyunu almışım , 2011'de kapanmıştı EA serverları bildiğiniz gibi :) BFME duygularım depreşti tekrar , her ne kadar sevmesem de BFME2 Rise of the Witch King mi alıp oynasam diyorum Online oynanıyor mu hala acaba bilen var mı ? Serverlar kaç yılına kadar açık kalacak acaba EA tarafından ? Var mı oynayan aranızda online ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kithnos_1 said: 17 Ekim2010 'da bu oyunu almışım , 2011'de kapanmıştı EA serverları bildiğiniz gibi :) BFME duygularım depreşti tekrar , her ne kadar sevmesem de BFME2 Rise of the Witch King mi alıp oynasam diyorum Online oynanıyor mu hala acaba bilen var mı ? Serverlar kaç yılına kadar açık kalacak acaba EA tarafından ? Var mı oynayan aranızda online ? serverlar kapalı bildiğin gibi. gamerangerda aktif komünitesi var 1'inde 2'ninde expansınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 gameranger'dan eklersen oynarız id: sturmkrähe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar