jowu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 5.2 gb civarı bişeyler indirip bunları kurunca oyun 4.0.1 (13164)sürümüne yükseldi. ama launcher'ı ne zaman açsam tekrar 6.2 gb bişeyler yüklemeye başlıyor, PLAY'e tıklanıp id / sifre yazma ekranına girilebiliyor. oyuna giremiyorum henüz hesabımı açmadım bu olay oyun sırasında arkadan yükleme yapıp lag yapar diye. bu cataclysm test dosyalarını filan yüklüyo olmasın? ss: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bekle yüklesin playable olana kadar açıklamaya bakarsan zaten avaible oldugunda da oynıyabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 trial account açıp oyuna girebildim, loading ekranı çok uzun sürüyor ve yeni şeyleri adım adım yüklüyor, oyunda da yüklemeye devam ediyor yani. ama benim anlamadığım zaten oyunum son sürümde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar