cenx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 call of duty mw 2, heroes of newerth, wow... hangi oyun oynarsak oynayalım farketmiyor bazen toplu halde bazen teker teker spike giriyor makinalara. ama mesela spike girince o an yanımdaki makinadaki takım arkadaşıma girmediyse onun ekranına bakıp komut verebiliyorum. yani komutları alıyor. ama bana görüntü donuyormuş gibi geliyor. donma dediğimde hardware ekran donmasıgibi değil spike donması gibi. bu olay son 1-2 haftadır basladı dün gece sabaha kadar cok detaylı bir virus-trojan taraması yaptım makinalarda. bir çok şeyi denedim ama değişmedi. left 4 dead i landan oynarkende sanki lag oluyormus gibi kasılıyor bazen. ama mesela dota da internetten oynansa bile birşey olmuyor. bu konuda nedir ne değildir diye görüşlerinizi alabilirmiyim. her tahmine açığım teşekkürler.
cenx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bazen 3-4 kez tekrar etmem gerekiyor bombasından sonra kimsede buna kafa yorucak kafa kalmamıştır simdi asfsd
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bazen 3-4 kez format atman gerekebilir.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 uplayımda sevinsin garibim :P belki gören benden daha iyi yardım eden olur. :) ehem bence kabloları sök yeniden çak bide öyle dene.benden bu kadar :P
Predator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Uydunet kullanıyorum aynı sıkıntı var. Hon oynarken benim makinada spike oluyor karşıda arkadaşın monitörden heroyu yönlendirebiliyorum. Arkadaşta şu ana kadar olmadı. Ethernet kablosunun kalitesizliği olabilir bir de ben bildim bileli kablonette packet loss problemi vardır onunla alakalı sanırım.
cenx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sorun çözüldü aynı anlarda blizardın ve hon un serverlarından kaynaklanan bi olaymıs call of duty e ne oldu onu anlamadım.
Öne çıkan mesajlar