Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Kampüsteyim an itibari ile ve torrent kullanamıyorum.. Wikideki patch mirrorların hepsini denedim lakin 150+ kb görememekle birlikte %2 de kaynak dosya okunamıyor hatası alıyorum. Downloaderı açtığımda ise tracker is not responding demekte(portlar kapalı zaten).. Alternatif bir yol önerebilecek olan var mı acaba? Ya da hacettepe kampüsünde olupta elden verebilecek bir kul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kapalı portları bypass etmek istersen hotspotshield diye uyduruk bi program var , vpn le seni amerikadan bağlı gösteriyor bizim işyerindeki filtreleri bile geçip bana wow oynatabildiğine göre senin de işine yarar bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aa. Bir ara baya kullanmıştım hss ve proxyfixer deneyim tekrar teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 3.27de takılmaz ama of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar