Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gecen gun ufak bir alisveris yaptim paypal araciligi ile 32.5$ tutan birsey. fakat bugun kredi karti hesaplarima baktigimda odemenin 2 defa cekilmis oldugunu gordum 1. cekilen PAYPAL EUROPE USD/USD LONDON SW1V1NGB adindan cekilmis 2. odeme ise bir gun sonra PAYPAL MERCURYICEB adindan yapilmis bu konu hakkinde bilgisi olan yada daha once basina gelmis olan biri varmi acaba? vede bu konuda tavsiyesi bilgisi olan biri varsa bilgi verebilirmi?[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla duat klı okdar gelmış bana bı kere 3000 dolarlık geldı ozaman nasıl delı oldum bı gor bı daha aldım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 paypalle konu$ olmazsa bankana ba$vur ben bole bi harcama yapmadim diye paypalle ara$tirir onlar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bildım kadarıyla banka aracılıyla kım aldıysa adresıne kdar buluo lar benım ıpdal olmuşd 3000 dolar ben almadım ıcın :) solemedım onu yazım dedım şımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Disappear bilgi icin saol paypal ile gorustum ilk odemenin cekilmesi denenmis ama banka izin vermemis bu yuzden ayri bir bolgeden odemeyi cekmisler. finansbank ile gorustum baya yardimci olucak sekilde davrandilar ve bankanin odemeyi reddettigini fakat bunu sistemin odenecekler bolumune otomatik oarak attigini soylediler. ama sistem nedeniyle bu islemin 1 hafta boyunca kalicagini ve hesap kesimine yansimiyacagini belirttiler[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sen gözünü açık tut, sen sen ol, bi net-kart edin. limitini de sen belirlersin, istediğin kadar parayı çekerler, sonra limite takılırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 İnternette alışveriş yaparken mutlaka limitini ayarlayabildiğiniz kartları kullanın![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kullandigim zaten sanal kartim sadece ufak bi dalginlik sonucu limitini degistirmeyi unutmusum :/ onceki alisverisimden kalan limiti kullanmis yani[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu tip durumlarda dilekce ile bankaya basvurursanız direk cozuyorlar olayı iadesi olur fazileriyle birlikte.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar