Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format + XP yüklemek

BJKforever

Öne çıkan mesajlar

bugün XP cd si aldım service pack 1 de varmış içinde saolsunlar koymuşlar :)

şimdi benm harddisk 2 bölüm C ve D diye ben gerekli dosyaları D ye atıp windowsun yüklü olduu XP professional yüklü olanC ye format atıp yeniden yüklemek istiyorum XP home nası yapacem?

cd yi taksam direk yükle desem o format atıyormu yoksa windows un olmadığı D ye mi yükler? 2 windows olmasın sora bilgisayarda bi home bi XP
Sosyal ağlarda paylaş

bende hatırlamıyorum xp'nin böldüğü sahte falan diye birşeyde bilmiyorum.
Fdisk fdisktir kardeş ister xp cd'si ile yap istersen başlangıç disketi ile açıp kendin fdisk yazarak böl farkeden bişiy yok.
Xp kurulurken önce partition'ı sildiriyor sonra da diyor ki ben bunu ne şekilde formatlıyayım sende diyorsun ki ntfs(quick) quick olmayanı seçersen 1 saat falan sürüyor bakıyor diskte bad sector falan varmı diye[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

höh ya xp aracı program olmadan we format atmaksızın nası böler partitionı? imkansız
bu arada biz xp nin kolaylığına alışanlar için fdisk ten biraz bahsetseniz? uygulamada bilmiyorum çünkü hiç yapmadım. sanırım başlangıç disketiyle açtıktan sonra "fdisk /mbr" komutuyla hdddeki her bi boku siliyo dimi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladığım kadarıyla sadece kendisinin görebildiği farklı partition'lar oluşturuyo, fdisk'le alakası yok. cd'den fln da değil, doğrudan windows'un içinden yapılıyo(du). tabi ben yanlış hatırlıyo da olabilirim. bakınacam, bulursam bildiririm. 2. bi ihtimal de benim hatırladığım arkadaşın bi ek program çekip formatsız bölmeye kalkması tabi... bakınayım biraz umarım bulurum da, rezil olmam bu kadar kişiye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...