Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 şunu bi çeviriversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ikiside eski takım diyo trabzon spor aynı ayarda futbol oynuyo diyo. ilk yarı değerlendirmesinde şenol hoca iyi taktik verirse diyo ikinci yarı bir sıfır trabzon galip gelicek inanıyorum diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vanille has almancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ne almancaymış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://www.sporxtv.com/futbol/almanya/nuriden-podolskiye-yilin-cevabi-iste-o-unutulmayacak-anlarSXTVQ19030SXQ?ref=nf bunu izleyin önce ahahaha ya adam soruyo işte podolskiyle bozuldunuz mu falan. nuri de diyo orda tokalaştık orda kaldı o. oyun çok duygusal hırslı bi oyundu olabilir olur öyle şeyler falan diyor. bu zamana kadar iyi anlaştık bundan sonra da sorun olmaz diyor. hakem 2sine de sarı vermiş. o da normal diyor hakem sarı versin oh sineye çekerim diyor :D dilinin ucunda ama çocuk "son dakkada nası koydum da yalattım o hareketi podolskiye" diyemiyor. böyle erdemli takılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahuahua alman spikerin nuri'nin golünden sonraki yorumu da şöle: "ocak ayındaki gibi son dakikada kazandıran gol gibi (hangi golden bahsedio bilmiorm). podolski şahini tam anlamıyla kızdırmış/gazlamış gibi görünüyor. -bu arada nuri podolski önünde kayıyor- bakın nurinin yaptığı hareket. ama bu da her halükarda sportmenlik dışı bir hareket..." hsktr ordan :D adam el kol yaptı da nuri kayıp parmak gösterince mi sportmenlik çöpe atılıyo lan alman lan alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nuri'nin almancası alman milli takımındakilerin yarısından daha iyiymiş diyorlar, o konuda yorumun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 alman milli takımındaki herkesi bilmem ama adam gramatik hatasız şivesiz konuşuyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar