muder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fender squire stratlar ne kadar 0 fiyatı?anfi ile ne kadara patlar bana benim dediğim gitar şu; 1 2 3 [signature][hline]Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiçbir zaman [Bu mesaj muder tarafından 22 Ağustos 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
muder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 benim favorim 3 numara[signature][hline]Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiçbir zaman
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 öncelikle squire değil squier (hani yanlış anlama öğren diye ) sonracığıma kesinlikle squierleri önermem madem fender alıcaksın paraya hafiften kıyıp standart stratocaster alıcaksın yok ben o kadar para veremem diyosan cortlara , washburnlere bakıcaksın.. benim önerim budur ama illada fiyatta fiyat diye tutturuyosan 400$ civarı olması lazım 0'ları.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
muder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 stratocaster ne kadar?ama ben yinede merak ediyorum fiyatını ne kadar olaki benim dediğim 3 numaralı gitar[signature][hline]Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiçbir zaman
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla bende bi mexico var 0ını 650euro civarından almıştım kıvılcım müzikten ikinci elleri 400-500 dolar arası gidiyo hatta bende satıyorum kendiminkini ilgileniyosan heh :)[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bendekide (satılık olan) 3. resim dediğinin orjinal stratocasterı işte aynı renk aynı sap ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
muder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fender stratocaster en iyisi american oluyor değil mi?[signature][hline]Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiçbir zaman
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 vallahi nası anlatsam çok geniş bi yelpaze fenderler model model yaptığın müzik tarzına göre deluxelarından classic serisinden signature modellere kadar[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Öne çıkan mesajlar