senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sorun aslinda yine git :D ama bu sefer direk kendisi sorumlu degil sanirsam. ben formatladiydim makineyi, formatladan once ssh key yarattiydim bi tane, keyin icindeki kodu da gite yazdiydim. baglanirken bir problem yoktu. simdi yine baglanmak istedigimda hata verdi haliyle, bende gitte yazan ssh kodunu aldim id_rsa pub a kopyaladim kendi bilgisayarimdaki ama yine baglantilar basarisiz oluyor. birde ssh mantigi nasil calisiyor, daha dogrusu her makina x serverine baglanirken farkli ssh key mi yaratmak zorunda. ben desktoptan baglanirken farkli laptoptan baglanirken farkli ssh key mi kullanmak zorundayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Google elle tutulur bir sey olsa alip kafana indirirdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 e abi o zaman hersey varki biryerlerde. ssh nasil calisiyor diye sormadim zaten :) kimse oturup 5sayfa anlatmaz biliyorum. keyler ayni olmasina ragmen niye baglanamadigimi sordum. hani aradiktan sonra hersey bulunuyor bide :) patiden dunyada bulunmayan bisiyin soylenmesini beklemiyorum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Simdi bir arayip bulamadiklarin var, bir de aramadan etmeden gelip buraya konu actiklarin var. Ikisi arasindaki fark gayet bariz. Gelip sorma demiyorum tabiki lakin oturup aradiginda bir kac dakika icinde erisebilecegin bilgiyi saatlerce buradan beklemek sacma bir kere. Bir de cok hoslastigim bir kafa degil kendim ugrasmadan birine soruvereyim kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aramadin diyorsunda 1.5 saattir git ile ilgili sitelerde dolasiyorum. hepsi 0dan nasil ssh key yaratilcagini anlatmis, bir tanesi dahi eskiden varolan keyin nasil kullanilcagini yazmamis. gitin kendi sitesinde bile daha onceden keyiniz varsa bu kismi atlayin diyor anlatirken, atlayalim da nereye atlayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Git client ile git server'in birbirinden farklı seyler olduğu gercegini atlıyor olabilir misin acep ? :) Sen sunucuda yarattigin key'i client'e girdin. Haliyle git komutlariyla falan bi isin yok. Client'in manual'ina bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar