Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Starsiege Tribes Oynayalım (a.k.a. Beleşçiyim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sierra oyunu free yapmış. Bu ay level cd sindede verdiler. Elinde olan veya download etmek istiyenler varsa buradan irtibata geçelim oynayalım. Ne steame vercek param nede diğer oyunları çalıştırcak makinam olmadığı için böyle alternatiflerle kendimi avutuyorum. Sniff. Böwüaaaa :([signature][hline]Paticik
Mesaj tarihi:
nerden download edilebilir birde kaç mb?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 21 Ağustos 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
steam e para veremeyecek adamın internete girip buraya takılacak durumununda olmaması gerekir...

10 milyona bile tantana ediyorsunuz hayret ya, ülke orijinal oyuna geçti mi oyun oynamak lüks olacak sizin için...

Steam e para veremem demedim. Vermem dedim. Ona para vericeğime klasik oyun alırım orjinal. Yanlış anlamayalım lütfen :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 21 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
ne 400 ü yaw 15mblik bişi

abi burda koskoca fps bir oyundan bahsediyoruz 15 mgb olamaz. gerci sildim ben cok lag oluyor oynanmiyor da genede bakim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
huun, 21 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
said:
Infernal_Reborn, 21 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
ne 400 ü yaw 15mblik bişi

abi burda koskoca fps bir oyundan bahsediyoruz 15 mgb olamaz. gerci sildim ben cok lag oluyor oynanmiyor da genede bakim .

15 mb işte. level cdsinde.[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Mesaj tarihi:
Başka oyundan bahsediyosunuz sandım[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
  • Yeni Oluştur...