kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sierra oyunu free yapmış. Bu ay level cd sindede verdiler. Elinde olan veya download etmek istiyenler varsa buradan irtibata geçelim oynayalım. Ne steame vercek param nede diğer oyunları çalıştırcak makinam olmadığı için böyle alternatiflerle kendimi avutuyorum. Sniff. Böwüaaaa :([signature][hline]Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kiddo bi ip ucuveriyim p2p'lardan bulabilirsin ama bir günlük işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 nerden download edilebilir birde kaç mb?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walla ben eski bilgisayarımı kardeşime kakalamıştım hl ve modları dışında adam gibi fps çalıştırmıyordu bu oldukça iyi oldu LANdan oynuoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 400 mgb bisiydi . linkini gecen ayin leveli vermisti bulabilirsem yazarim[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ne 400 ü yaw 15mblik bişi[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BOccOB, 21 Ağustos 2004 14:21 tarihinde demiş ki: steam e para veremeyecek adamın internete girip buraya takılacak durumununda olmaması gerekir... 10 milyona bile tantana ediyorsunuz hayret ya, ülke orijinal oyuna geçti mi oyun oynamak lüks olacak sizin için... Steam e para veremem demedim. Vermem dedim. Ona para vericeğime klasik oyun alırım orjinal. Yanlış anlamayalım lütfen :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Infernal_Reborn, 21 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ne 400 ü yaw 15mblik bişi abi burda koskoca fps bir oyundan bahsediyoruz 15 mgb olamaz. gerci sildim ben cok lag oluyor oynanmiyor da genede bakim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 quake1,2-doom1,2,wolfenstein1,dn de zamanına göre kaliteli fpsler ufaklarda.Tribes'ta epey eski oyun.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: huun, 21 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 21 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ne 400 ü yaw 15mblik bişi abi burda koskoca fps bir oyundan bahsediyoruz 15 mgb olamaz. gerci sildim ben cok lag oluyor oynanmiyor da genede bakim . 15 mb işte. level cdsinde.[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ikimizde yanlis biliyormusuz .. 135.7 mgb[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Başka oyundan bahsediyosunuz sandım[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehm 15 mb olan patchiymiş yanlış hatırlamışım :horace:[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar