Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şu ileri geri cart curt butonlarının en sağında boş bölüm var oraya bazı programlar kendi butonlarını ekleyebiliyorlar. Bende oraya bazı kısayollar eklemek istiyorum bunun için yardımcı bir program bilen varmı? Sık Kullanılanlar gibi oraya butonu eklicem tek tuşla açılcak..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Boş biryere sağ tuş > links (bağlantılar)'ı tikle. Bazen sıkışıyor sağa, bir sıra aşağıya çek onu. İstediğin kadar link ekleyebilirsin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 boyle bir$ey olabilirmi bahsettigin ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ya Links'i kastetmiyorum işte o ICQ MSN DAP butonları gibi aklımdaki.. Links olunca ek yer kaplıyo ben en az yer kaplayarak boşta duran yerleri doldurmak istiyorum o yüzden buton dedim zaten..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ordaya program eklemek için ekleyeceğin programın ActiveX desteklemesi gerekiyor... HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerExtensions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar