kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sign up olucam da , registerin son aşamasına geldim e mail attılar log olucam .. girdim Sorry you need to enable cookies to login dedi ne bu ya?! cookieleri nasıl enable edicez..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Internet Explorer, güvenlikle ilgili ayarların olduğu yerde olması lazım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abicim üye olucam bi sürü zımbırtı yok cookie boşalt falan abi sildim bütün cookieleri yine kabul etmiyor of[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Cookie boşaltma değil... Öncelikle ZoneAlarm gibi bir firewall kullanmadığını varsayıyorum... Internet Explorer kullanıyorsan eğer, "Araçlar / Tools" menüsünden "Internet Seçenekleri / Internet Options" seçeneğini seç. Çıkan pencereden "Privacy" (Sanırım Türkçesi "Gizlilik"tir) kulakçığına gel. Orada ortada indirilip kaldırılabilir bir çubuk var... Bu cookie'lerin kabul edilme kurallarını belirliyor. O çubuğu en aşağıya indirirsen sorun hallolacaktır. Fakat bu durumda bütün sitelerdeki cookie'leri kabul ettiğin için bir güvenlik açığın oluşuyor. Kullanma takdiri senden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar