kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sign up olucam da , registerin son aşamasına geldim e mail attılar log olucam .. girdim Sorry you need to enable cookies to login dedi ne bu ya?! cookieleri nasıl enable edicez..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Internet Explorer, güvenlikle ilgili ayarların olduğu yerde olması lazım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abicim üye olucam bi sürü zımbırtı yok cookie boşalt falan abi sildim bütün cookieleri yine kabul etmiyor of[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Cookie boşaltma değil... Öncelikle ZoneAlarm gibi bir firewall kullanmadığını varsayıyorum... Internet Explorer kullanıyorsan eğer, "Araçlar / Tools" menüsünden "Internet Seçenekleri / Internet Options" seçeneğini seç. Çıkan pencereden "Privacy" (Sanırım Türkçesi "Gizlilik"tir) kulakçığına gel. Orada ortada indirilip kaldırılabilir bir çubuk var... Bu cookie'lerin kabul edilme kurallarını belirliyor. O çubuğu en aşağıya indirirsen sorun hallolacaktır. Fakat bu durumda bütün sitelerdeki cookie'leri kabul ettiğin için bir güvenlik açığın oluşuyor. Kullanma takdiri senden...
Öne çıkan mesajlar