Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya soyle jimmy kimmel gibi yapip herseyi youtube'a atsa ne guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Cuce said: dasaaa COCO nun ne olduğunu asıl senın gibi kalcacı birinin bilmesi lazım. asdasdfdsfdsfdsf sabonis'in yazdığını okumadım.. conan leno'dan 40kat komik demeye gelmiştim gerçi..hormonlar reset attı sisteme. şimdi hatırladım ne diyeceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 said: I didn't forget to tweet yesterday; I just never tweet on 12/11 in honor of the assassination of Byzantine Emperor Nikephoros II. Duh. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahaha cok keyifli geciyor show ya, sektirmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 striptiz klubündeki turkish teması bakalım uluslar arası bi krize yol açıcakmı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hakkaten astilar, kevin spacey , jack black hep cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar