shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Programlarım bozuluo bazen error kapanıcak diye bişi çıkıo bildirme hata raporu gönder vs. bu programları nasıl tamir edebilirim? bunları yeniden mi yüklemem gerekir? mesela internet explorer böle yapıyo bi de msn messenger yapıo bazen. ie yi yeniden yüklicektim microsofttan indirdim service pack internet explorer 6 falan bişiler açmaya çalıştıımda gıcıkoldum.dll yok falan diyo yardım yahu şunu ripeyır etmem lazım[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Genelde (hatta herzaman) o hatayı veren programlar tekrar açılabiliyor? Kastettiğin programın kapanmasını engellemek mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ewt sanırım ondan bahsediyo. bende de bi dolu programda aynı sorun war. özellikle iexplorer, winamp we star wars galaxies client ım bu hatayla birlikte göçüyo. ama bu geçersiz işlem yürütme olayını çözebilicek hiçbişe yok die biliyorum. ancak formatla birlikte programlar taze taze yüklenince düzeliyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 http://www.xp-antispy.org/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=category&filecatid=5 Linkteki downloadı tıklayın inen dosyayı çalıştırdığınızda karşınıza çıkan herşeyi tıklayın yada okuyun işinize yarıyacak olanı enable veya disable edin ki en önemlisi hata raporu gönderme onu kaldırdığınızda baya bi rahatlıyorsunuz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Çok yararlı bir esermiş bu! Teşekkürler..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 direk yüklüyorum[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 peki bu çökmesini nasıl engellicek?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: hasansemre, 21 Ağustos 2004 10:57 tarihinde demiş ki: http://www.xp-antispy.org/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=category&filecatid=5 Linkteki downloadı tıklayın inen dosyayı çalıştırdığınızda karşınıza çıkan herşeyi tıklayın yada okuyun işinize yarıyacak olanı enable veya disable edin ki en önemlisi hata raporu gönderme onu kaldırdığınızda baya bi rahatlıyorsunuz. abi bu program ne işe yarar ki ben zaten windows hata raporu gönderme olayını kaldırmayı kendim yapabiliyorum böle bi aracı programa gerek kalmadan. ama bunu yapmam processlerin hata werip kapanmasını engellemiyo sadece hata gönderme penceresi çıkmıyo tek farkı bu. dediğim gibi böle sorun çıkaran bütün software ların tazeleri lazım. bu tip windows hatalarının formattan başka çözümü yok kısacası[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet ya bi işe yaramıo bu sadece error penceresini kapatıo. tamirat programı yok mu hiç böhü[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar