Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell vınn sorusu

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

şuradaki taahhütlü tabloya bakarak vınn almaya karar verdim. muhtemelen "24 ay kontratlı e176 - 4gb - 44tl - ilk6 ay 19tl" şeysinden alcam. ama merak ettiğim şey, kotayı aşmadığım sürede max. ödeyeceğim fatura miktarı 44tl olacak di mi? hat mat geyiğini gördüm tablonun en sağında kalan ve muhtemelen cihazın içine turkcell hat takılcak ya da ne bileyim bi şekilde hat alcam 3g için, o faturanın da sabit olan kısmını ödemek zorunda falan mıyım? kendi hattım avea ve başka bi operatöre de ihtiyaç duymuyorum.boşuna para ödemem gerekecek mi o hat için de? ben derdimi pek anlatabildim mi bilmiyorum da, siz anladınız bence.

edit:Ücretlendirme sekmesine tıklamak gerekiyomuş tablonun açılması için.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

şuradaki taahhütlü tabloya bakarak vınn almaya karar verdim. muhtemelen "24 ay kontratlı e176 - 4gb - 44tl - ilk6 ay 19tl" şeysinden alcam. ama merak ettiğim şey, kotayı aşmadığım sürede max. ödeyeceğim fatura miktarı 44tl olacak di mi? hat mat geyiğini gördüm tablonun en sağında kalan ve muhtemelen cihazın içine turkcell hat takılcak ya da ne bileyim bi şekilde hat alcam 3g için, o faturanın da sabit olan kısmını ödemek zorunda falan mıyım? kendi hattım avea ve başka bi operatöre de ihtiyaç duymuyorum.boşuna para ödemem gerekecek mi o hat için de? ben derdimi pek anlatabildim mi bilmiyorum da, siz anladınız bence.edit:Ücretlendirme sekmesine tıklamak gerekiyomuş tablonun açılması için.

24 ay kontratlı olacaksan e184(186 da olabilir) ondan al. kotayı aşmadığın sürece 44+3tl vergisi var. 47 tl ödeyeceksin yani. Cihaza 3g hat takıyorlar sadece 3g için kullanabiliyorsun. o hattı normal telefonla internete girmek içinde kullanabiliyorsun. Ekstradan bir ücret ödemiyorsun o hat için.

bide sanırım, upload kotaya ekliyorlar, o konuda dikkatli ol. sadece download a göre hesaplama yani kotayı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim vardı upload+download şeklinde oluyor.o yüzden dikkatli ol,ilk çıktığında 2gb lik kota aşımı olmuş(e tabi normal internet gibi 20 tl fazla gelir kafasıyla takıldım)120 tl ödemiştim.ki hızı da pek verimli değildi.sözleşmeli alınca o aleti bedava veriyorlardı sanırım.
ama alıcaksan iyi düşün biz geri verene kadar baya uğraştık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...