barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kasam bu http://www.siberstok.com/atx-kasalar/raidmax-ninja-918wb-psu-yok-black/ işlemcim q6600 baktım buna 1985 rpm ile çalışıyor. 40 derecede boşta ekran kartı hd 3870 sapphire hepsi stok fanlı vs. en çok gürültüyü hangisi yapıyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 benm işlemcim tozdan dolayı baya ötüyor dönem dönem. tozunu alınca sesi baya baya azılıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kasa fanlarin efsane gurultu yapiyordur o kesin. psu da vardir. gerisi icin temizlik falan dan baska yapilcak bsiey yok degisim harici . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kasanın yanındaki ufak fan baya yapıyodu onu iptal ettim zaten. ama diğerleri baya büyük ya. psu, işlemci ya da ekran kartı yapıyo. hiç dikkat etmemişim alırken anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bende de ayni kasa var müthis ses yapiyor hele o yan taraftaki cok fena baya oldu ben onu iptal edeli gecenlerde bir temizlik yaptm ama bir ise yaramadi sanki birazcik azalma oldu öndeki fan mi cok ses yapiyor nedir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya önden gelmiyo ses. kocaman zaten o fan. arkadaki de yapmıyo gibi. psu baş şüpheli bence. bi de kasanın her yeri açık sanırım onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar