DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Fenerbahçe - Galatasaray derbisine 2 tane telekomdan 2 tane de maratondan biletim var. Maratonlar F blok 2.sıradan. 255tl lik biletlerden. ilgilenenler olursa eğer irtibata geçsinler öm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 biletler ne ara satışa çıktıda sende bilet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 12 sinde çıktı 2 gün önce saat sabah 10 da çıktı genel satışa ve kalmadı telekom ve migros. diğerlerinde var mı bilmiyorum ama kaldığını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 karaborsa yapıyorsun ip adresin alındı polise verildi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 biletlerde fiyat indirimine gittim. duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dedim adam maçı mı satıyo yoksa?! meğer biletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 şu an elimde bi maraton kaldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 maraton da satıldı ama yeni olarak fenerium üst ve telekom geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Galatasaraylı olupta gidilmez bu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 karaborsa yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar