Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Geçen Kazaa Lite Resurrecion'la bir film çektim. Bsplayer, VLC, Media Player Classic ve 9 denedim, Nimo, K-Lite codec denedim, Kimi playerda 9 snden fazlası yok, kimi açmıyor bile dosyası vs vs Help diyorum :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Valla VLC bile açmadıysa vardır bişiler, hem o kadar çeşitli prog. denemişsin. Şurdan repair prog.larını bir dene, yine olmassa başka bir versiyonunu çek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 DivFix denedim olmadı, DivxRepair desen o da olmadı böhüehü[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Jeff yani dövecem seni :) Biz de onu düzeltmeye çalışıyoruz.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Media player'da uzantısı ile formatı uymuyor yinede açılsın mı tarzında bişi soruormu ? Genelde ASF, WMV gibi formatlarda 500mb nin 50 mbsi yakınlarında bir yer bozuk oldumu gerisini oynatmıor. Birde GSPOT programını dene, hakiki AVI dosyası ise sana söyler bu dosyanın boyutu dıoğru diye, doğruysa kullanılan codec'ide söyler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 GSpotla baktım, Container kısmında kırmızı yazılmış bir tek "Bad chunk in frame data: Invalid length" yazıyor, rendera kalktığımdaysa "couldn't connect output..." falan yazıyor.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence uğraşma artık yani ciddi derecede onarılamaz derecede bozuktur dediklerini yapıpta işe yaramadıysa. ReDownload yolları taştan :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bi de avipreview la dene[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Avipreview da olmadı.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar