tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abger's shield nerflenir zaten de , benim için hava hoş olduk 80 :D storm peaks'in sonundaki dev ironforge dwarf'ı solucan moduna girmeden öldürmek en büyük keyifti ama 79 halimle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Arkadaslar ben nerdeyse 1 senedir oyun oynamiyorum eskiden main im palaydi.. Simdi de arkadaslarla tekrar basliyoruz benim oynayacagimiz serverda level 70 bir paladinim var ama tahmin edersiniz ki 1 sene onceki pala ve oyun yapisi ile simdikiler cok farkli soyle bir goz gezdirdim seal larin yarisi gitmis skiller degismis falan ... Bana guzel bir ret veya leveling spec soyler misiniz gerci hos adam duel spec o yuzden her ikisi olur :) hangi glyphler ve hangi sealleri falan kullanicaz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Leveling spec kavramını bliz yok etti, sırayla veriyorsun işte talentlere. Zaten nerdeyse hepsine vermiş oluyorsun talentlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 peki hangi glyphler ve hangi seal iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar