elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya ben push dışında bi force u kullanamıyorum ne etmem lazım?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Oyunda trainingi bitirmen lazım saınırım. Olmadı keyboard confige bak olmadı joystik falan açtıysan onu kapat troubleshootinge bak.//Gerçi ne joystiği bu oyunda lol :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. [Bu mesaj kiddo tarafından 21 Ağustos 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ya baba multide oynuyorum ben neyse buldum sonradan çok teşekkürler bir de jedi outcast haritalarını academy de kullanabiliyor muyuz uzantılar aynı koydum çalışmadı ama naapıcam.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Olmaz sanırım birinde ikiside q3 motoru kullanıyo herhalde. Ama farklıdır yapı olarak.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 haritayı kullanamazsın da jk2 modellerinin (karakterler) jk3 de çalışıyor olması lazım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Öne çıkan mesajlar