Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şimdi şey sorcam ben her formattan sonra update i baştanmı yapmak zorundayım yokmudur bunun bi çaresi. Mesela upğdateleri bilgisayara aktarıp install olarak kurma?.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla ben XP update yapmadım hıc :)) update program guncelemesıdır acıklarını kapatmak bende cd sı var 2004 ılk ayına kdar olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 service pack i bul bi yerden pcnet haziranda vermişti cd sini. service parck 2 de çıktı çıkacak türkçesi.onuda verirler dergilerden biri onuda yüklersin.formattan sonra service pack 1 i yüklersin.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hayır her formattan sonra win update i baştan yapmak zorunda deilsin. kendine bi windows slipestream cdsi hazırlarsın. gerekli bilgiyi burdan alabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar