Cystein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 unutmuşum. Geçenlerde yine condorla uçuyorum. Esprili bir tayfayla karşılaştık ama her şeyin dışında indikten sonra kaptanın "Ben kaptan xy, kendi adıma ve co-pilotum R2D2 adına tekrar görüşmek üzere iyi günler diliyorum" diyip r2d2 sesi çıkaran bir nesneyle übülüüü dip dip dedirtmesi kopardı :D serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yok artık auhauhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 buahuahuahuahuahua abi süpermiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 condoru condom okudum. bize ne lan senin seks hayatından dicektim onun yerine bize ne lan senin zenginlik hikayelerinden diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şaka lan şaka güzen anekdotmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tuttum kaptanı eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar