Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teknop.com da 1 TL ödeyerek playstation 3 alma şansı

tinu

Öne çıkan mesajlar

http://www.teknop.com yeni açılacak olan sadece elektronik ürünlerin özel indirimli fiyatlarla 2 gün kampanyalı olarak satışta olacağı private alışveriş sitesi, çok yakında açılıyor,

1 aralık tarihine kadar üyelik açık , 1 aralıktan sonra sadece davetle üye alacak, bu arada yine 1 aralık tarihine kadar en çok arkadaşını davet eden ve üye yapan 1 kişi, 1 TL ödeyerek playstation 3 sahibi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

hadi canım ahhaah

benim facebook'a en çok kız getirene de ben veriyorum ps 3

böyle siteler arkasında hurriyet vs. olmadığı sürece tutmaz kasmayın

e satışlar başlasın, ürünler fiyatlar bir listelensin sonra bakalım tutarmı tutmazm:) şimdiye kadar teknoloji alanında bir private shopping açılmamış olması yada mevcut markafoni, limango gibi private sitelerin tekstil dışında bu tarz elektronik ürünlere yönelememesinin sebebi tedarik, e bu tedarik sorunu çözülürseki çözülmüşki böyle bir site açılıyor tutmaması için bir neden yok önemli olan söylendiği gibi özel fiyatlara ulaşmak,

hatta bir tüyo veriyim site açılışında playstation3 çıkış ürünü olacak ve cok enterasan bir fiyattan satışta olacak
Sosyal ağlarda paylaş

limango, markafoni, fırsatçıyız

hepsi ara ara elektronik ürünler çıkarıyorlar

en basitinden, aklımda kalanlar:

sennheiser, logitech, motorola, playstation 3, audio technica (TR'de nerdeyse yok), bose, [bosch, arçelik, vestel vs. buzdolabı-fritöz-çamaşır makinesi-saç kurutma-zart zurt]

farklı bir şey yapmıyorlar, önemli olan tedariğin sonunun kesilmemesi.

1 ay sonra dealextreme, focalprice gibi çin'den gelen saçma şeyleri satmasınlar yeter ki
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

sağ üstteki "Türkiye'nin İlk ve Tek Elektronik Özel Alışveriş Klübü" çözünürlük yükseldikçe baya bozuluyor dikkatine, biraz daha boldlaştır bence

yazı karakterlerinde helvetica kullanmıstım ama sanırım bazı cozunurluklerde kötu gorunuyo tam sitede duzeltmıs olucam, tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...