tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://www.teknop.com yeni açılacak olan sadece elektronik ürünlerin özel indirimli fiyatlarla 2 gün kampanyalı olarak satışta olacağı private alışveriş sitesi, çok yakında açılıyor, 1 aralık tarihine kadar üyelik açık , 1 aralıktan sonra sadece davetle üye alacak, bu arada yine 1 aralık tarihine kadar en çok arkadaşını davet eden ve üye yapan 1 kişi, 1 TL ödeyerek playstation 3 sahibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hadi canım ahhaah benim facebook'a en çok kız getirene de ben veriyorum ps 3 böyle siteler arkasında hurriyet vs. olmadığı sürece tutmaz kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kertenkel said: hadi canım ahhaah benim facebook'a en çok kız getirene de ben veriyorum ps 3 böyle siteler arkasında hurriyet vs. olmadığı sürece tutmaz kasmayın e satışlar başlasın, ürünler fiyatlar bir listelensin sonra bakalım tutarmı tutmazm:) şimdiye kadar teknoloji alanında bir private shopping açılmamış olması yada mevcut markafoni, limango gibi private sitelerin tekstil dışında bu tarz elektronik ürünlere yönelememesinin sebebi tedarik, e bu tedarik sorunu çözülürseki çözülmüşki böyle bir site açılıyor tutmaması için bir neden yok önemli olan söylendiği gibi özel fiyatlara ulaşmak, hatta bir tüyo veriyim site açılışında playstation3 çıkış ürünü olacak ve cok enterasan bir fiyattan satışta olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 limango, markafoni, fırsatçıyız hepsi ara ara elektronik ürünler çıkarıyorlar en basitinden, aklımda kalanlar: sennheiser, logitech, motorola, playstation 3, audio technica (TR'de nerdeyse yok), bose, [bosch, arçelik, vestel vs. buzdolabı-fritöz-çamaşır makinesi-saç kurutma-zart zurt] farklı bir şey yapmıyorlar, önemli olan tedariğin sonunun kesilmemesi. 1 ay sonra dealextreme, focalprice gibi çin'den gelen saçma şeyleri satmasınlar yeter ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben aldım arkadaştan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Pickles said: ben aldım arkadaştan memnunum mnhkjgbkbk:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ne aldın gözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 1tl ye ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tinu siteyle alakan ne derece? ona göre yorum mu istiyorsun, yoksa arkadaşının hatrına promote mu ediyosun bileyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ps3 verene 1 tl veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kertenkel said: tinu siteyle alakan ne derece? ona göre yorum mu istiyorsun, yoksa arkadaşının hatrına promote mu ediyosun bileyim =) arkadaslarımın hatrına promote ediyorum ayrıca sitenin tasarımlarını ben yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bu site tasarlanmış mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben fikri sevdim, uye de oldum hayirli olur insallah fikir sahibi ve emek verenlerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sağ üstteki "Türkiye'nin İlk ve Tek Elektronik Özel Alışveriş Klübü" çözünürlük yükseldikçe baya bozuluyor dikkatine, biraz daha boldlaştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mayheme verin siz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kertenkel said: sağ üstteki "Türkiye'nin İlk ve Tek Elektronik Özel Alışveriş Klübü" çözünürlük yükseldikçe baya bozuluyor dikkatine, biraz daha boldlaştır bence yazı karakterlerinde helvetica kullanmıstım ama sanırım bazı cozunurluklerde kötu gorunuyo tam sitede duzeltmıs olucam, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar