Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Simdi efenim, ev mev yeniliyoruz, yapmisken esyalarida yenileyelim dedik. BIkac sorum var. Ilk olarak tv'den baslayim, tv alacagim. LCD'mi Plazmami karar veremedim. 47" ve ustu istiyorum hatta minimum 50" istiyorum. Plazmaya baktigimda 1200 ve 1400 liraya lg'nin su 2 modelini alabiliyorum; http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=611238 http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/lcd_led-och-plasma-tv/tv-50-tum-och-storre/lg-50pk350n/128818.3115/ Simdi bunlarin ikiside full hd. Amacim oyun falan oynamak degil tv'de(ps falan almadigim surece öyle bi amacim yok). Ama arada bi pc'yi baglayim film izleyim falan diyorum. Internete falanda girmeyi dusunmuyorum tvye baglayip. LCD ile plazma arasindaki farki bilmiyorum. Plazma lcdye göre daha bi uygun enazindan 500 lira kadar. Plazma alirsam ne gibi problemler yasarim? Almisken 500 daha ver lcd'mi aliyim? Tavsiyeler.. Ikinci olarak, bu tvlerin network girisleri sirf internet icinmi, yoksa network uzerinden bi kaynaktan film falan direk acabilmek icinmi? Ben böyle biseyde yapmak istiyorum ayni zamanda. Ag uzerine bi disk koyup sadece filmlerimi atmak istiyorum icine. Aga bu amacla baglanabilen tvler veyahut media player'lar varmi? Yoksa illa dahili harddiskli mediaplayermi almam lazim? Isin acikcasi pc uzerinden diski paylasima acmayi yada ag uzerine bi external koyup oradan herseyi acmayi daha cok istiyorum, daha pratik geliyo. Bu amacla calisan, hem 5.1 home theater'i baglayabilecegim, ayni zamanda mini bi amplifikatör görevi gören bi media player ariyorum sanki. Karisik oldu biraz, toparlayim: Media player; -Videolarin kaynagi wireless uzerinden benim pc(yada ag uzerinde external hdd), veyahut ethernet kablosu Tv'ye baglanacak direk hdmi ile falan.. -Hoparlörler baglanabilecek bu mediaplayera (ki tv veyahut pcden yada ipoddan falan gelen sinyal direk bunun ustunden hoparlörlere gitsin, sesin kaynagini secebilme luksum olmasi icin extradan amplifikatör almak istemiyorum) Uzerinde aux-in / zart-in zurt-in falan filan olsunki, yeri gelir ipod baglarim, yeri gelir laptopi baglarim(cok buyuk bi gereksinim degil, ama 100 lira daha verip alabileceksem böyle bisey istiyorum) Neden direk laptop'i kabloyla baglamiyosun? falan diyosaniz, birincisi evde 2 tane bilgisayar var. Laptop macbookpro ve bunun uzerinde mini dv cikis var, sanirsam ayni zamanda seside ayni kablo uzerinden yollamiyo, dolayisiyla hem goruntu icin kablo hemde ses icin ayri ayri kablo baglamam lazim. Ustune ustluk, anamakine olarak diger desktop'i kullaniyorum, butun arsiv orda, mbp uzerinde film falan yok. Yani ondan ona zirt birt film izlemek icin mbp uzerine aktarmakla ugrasmak istemiyorum. "Desktopi bagla kurtul" dersenizde, desktop ile tv cok alakasiz yerlerde, ordan oraya hdmi kablo ceksem bile diger odadaki pcnin ne klavyesi ne mouse'u salondan cekmiyo. Bi source'tan herseyi hallediyim istiyorum, arayuz olarakta bu tarz bi media player istiyorum. Mini bi multimedia pc uzerinde coklu ses in/outlari ile birlikte. PS: Chemical, salona 3. mini bi pc kur demek icin girme bu konuya bile, hic niyetli degilim, ev cok buyuk degil zaten ehueh 3. Cok detayli yazmisim, aga baglanabilen ve filmleri ordan oynatan, ses icin multiple in/out girisi olan ve hoparlör baglanabilen media player varmi agalatör? Tavsiyeleri bekliyorum, tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 öyle bişey varsa bile salona mini pc kurmaktan çok daha fazlaya mal olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ıkıncı model daha iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 de yine cevap alamadim sorularimin 1 tanesine bile. Mini pc kafadan kaybediyo benim icin cunku kumandasi yok, gerci wireless keyboard ve mouse ile falan cözebilirim olayi ama yinede pek yanasasim gelmiyo mini pc olayina salonun ortasinda. Sonra bide amfi almam sart olcak, tvyi pcyi ipodu falan filan herseyi ona giricem, 3. bi kumanda daha olmus olcak falan, karisiyo iyice iste ortam 80 tane kumanda, klavye mouse bilmemne, hani varsa böyle bi multimedia player, belki bilen biri vardir diye yazdim. Yoksada artik mini bi pc kurcam bu gidisle o is icin.. Neyse LCD ve Plazma olayina yorumlari almak istiyorum, simdi bu yukardakilerden birini alsam gunluk bu yapacagim seylerde problem yasarmiyim? Yasayan varmidir? Plazma neden ucuz?Aldiktan sonra sacmalayacaksa hani tavsiye etmiyosaniz, az daha fazla veriim ufak olsun lcd olsun diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Neden plasmalar ayni boyuttaki lcd lerden ucuz? cunku lcd uretim teknolojisi plasmaya gore biraz daha cetrefilli ve uretim bandinda lcd nin boyutu buyudukce hata oranlari artiyor ve dolayisiyla cihazlar pahalilaniyor. ccfl aydinlatmalari hakkiyla tearing olmadan uygulamak icin kat kat filtrasyon yapiliyor, led de yeni bir uygulama oldugu icin simdilik yeni hype larin ekmegini yiyorlar. birde elektrik her ulkede ucuz degil, cok tv izlenen evlerde plasma lcd uzerine bariz bi tuketim farki olarak gorulebiliyor, dolayisiyla bu da biraz degerini dusuruyor. Ama adam gibi kalibre edilmis bi plasma tv 260-270w ve asagisina da dusurulebiliyor o ayri. lcd de ccfl olunca bu degerler 170-180 civarlarinda. ben senin tv kullanmadaki amacini ve derdini anladim sanirim; efektif 3 senaryo var aklima gelen. 1. bir media player almak . (popcorn hour, wdtv , roku benzerleri) kullanan cok insan var ve ucuz bi yontem, rare content izlemiyorsan da cogu zaman codecler vs icin updateleri zamaninda gelen, tum release lerde genelde uyumlu olan sekilde cikiyor. network yetenekli olanlar var, olmayanlari var. ucuz efektif ama genislemeye izin vermeyen bi sistem. noob proof. 2. network capable cihazlardan olusan bi setup da kendi desktop bilgisayarina kuracagin bi media server uzerinden realtime content encoding/muxing. (ki benim evde kendi kullandigim teknik bu) Bu hadise evdeki en guclu bilgisayara bi server yuklemek suretiyle oluyor. kablosuz aktarayim gibi bi fantazi yok, illaki kablolu olacak, 1gbps olmasina gerek yok 100mbit gayet 1080p film stream etmekte yeterli. bu senaryo da media server disinda bide client a ihtiyac var, tv nin bu ozellikleri varsa ne ala ama genelde lcd tv ler islem gucu bakimindan buna yetemiyorlar. bu konuda gordugum ne guzel uniteler panasonic, loewe ve sharp uniteleri. realtime olarak gecikme olmaksizin stream izletiyorlar. dts, dolby v.b. ile tam uyumlu, 720p , 1080p sorunsuz. olayi daha da acmadan burda bitiriyorum, merak uyandirdiysa anlatimini yaparim. fiyat media client olarak kullanilmaya karar verilen cihaza gore degisiyor. ben ps3 kullaniyorum mesela, xbox veya gucsuz bi htpc kullananlarda oluyor. noob proof degil, zaman zaman gayet challenging. ama bi kere kurulumdan sonra problemsiz ve rahat. 3. htpc bunu fazla aciklamaya gerek yok heralde, onceki 2sininde isini yapiyor. donanima gomulen paraya gore de performansi degisiyor. 3. sorunun cevabi ise AVR ama fazla mi overkill olur bilmiyorum, butceden ve yapmak istediklerinden bahsetsen bu acikladiklarima gore daha rahat olur sanki. kumanda meselesini ise ben logitech harmony ile cozdum, tv, 2x avr (bii main zone digeri slave zone lar), ps3, sat reciever, derken sehpa imkansiz hale gelmisti. harmony ps3 kumandasi bd olmasi yuzunden o haric hepsini hallediyor neyseki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Kharon sen olmasan ben napcam ya :) Gece beynim sulandigi icin tam olarak anlatamamisim bazi kisimlari. Öyle bisey istedimki yani, bi AVR dusun, ama bu avr network uzerinden filmleri oynatacak ve ses icin her turlu extradan zimbirtiyi(tv,mp3player vs) bu alete baglayabilicem. Butce cok önemli degil aslinda, neticede bikere kurucam salona sistemi gittigi kadar gidecek artik. Ama tutupta 1400 liraya tv alirken extradan 1000 liraya bide avr ve 600 liraya htpc falan filan extra masraf,kumanda zimbirti fazlaligi cikarmak istemiyorum.Htpc+avr+ses sistemi+tv gibi bi kombinasyon yerine Tv+isteklerimi karsilayan bi media player(network uzerinden oynatma vs) ve ses sistemi ile olayi bitirmek istiyorum. Yani isteklerimi karsiladiktan sonra böyle bi alete 2000 lirada veririm sirf o kalabaligin olmamasi icin. Simdi htpc secersem olayin icine avr illaki giricek(egerki alacagim ses sisteminin uzerinde extradan tvin,auxin,dvdin gibi kanallar yoksa). Cunku ortada bi dvd olcak extradan, tv olcak, auxin olacak, hepsini ayni ses sistemi uzerinden verebilmem icin avr sart dedigim gibi egerki ses sisteminin uzerinde extradan 2-3 input daha yoksa. (avr olarak söyle bisey dusunuyorum buarada, biraz overkill gibime geliyo sonrada.. Bu durumda yinede 2. secenek bana daha bi uygun geldi sanki memedalibey. Aslinda dusundugum hemen hemen böyle bisey. Network capable cihazlar evet, tv mesela, iste oyuzden diyorumki yukardaki linkini verdigim tvlerde bu özellik varmi yokmu bilmiyorum, network capable diyemi geciyo özelligi?Bu olayi biraz daha acarsan mevzuyu kabullenebilirim sanki. Örnek söyle bisey ozaman; PS3 diyelim mesela Bluray/Dvd oynatabilicem, network capable dolayisiyla server uzerindeki filmlerimi izleyebilicem, oyun oynayabilicem(bak bunu hic dusunmemistim ehueh). Blueray tvye hdmi ile baglandigi icin ses direk tvye aktarilmis olacak yani ps3'u ayriyeten ses sistemine girmeme gerek yok. TV'de direkt ses sistemine baglandigina göre, ses sistemi icin ayrica avr almama gerek yok. Bu durumda extradan bi line-in girisi olan ses sistemi alarak butun olayi cozmus oluyorum? Aslinda su yukardaki avr'yi yinede alabilirim sanki, butun video ve ses kaynaklarini avr'de toplayip sesi ve goruntu kaynagini tek biyerden kontrol etmekte mantikli. Mantiken baya bi kafama yatti, ama biraz daha aciklayabilirsen cok iyi olur. Mesela media server kismini nasil bi sekilde halledicem? Sadece paylasima acmam yetiyomu yoksa illa özellikle bi program falanmi kurmam lazim? Butun arsivi zart diye goruyomu ps3? Klasör klasörmu gezebiliyorum? Nasil olay? Veya bunun icin baska bi cozumunmu var? Buarada bu kumanda supermis ya, cok sevindim bak simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ps3 media server diye aratıp, açık kaynak kodlu olanı indir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 "Ps3 alma sunu al" dediginiz baska bisey varsa ayni seyleri karsilayabilecek olan onuda dusunebilirim buarada, mesela xbox nasil? Oyun falan acisindan veyahut bu oynatma acisindan? edit;xboxta bluray yokmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 O halde kendi kullandigim sistemi acayim, benim anladigim tam olarak bunu istiyorsun cunku. oncelikle sorulara cevap vereyim; network capable cihaz demek, dlna teknolojisiyle calisan upnp cihazlar demek. Belli bir standardi var aktarilan dosyalarin, cozucu cihaz(server) client in yeteneklerine gore ne kadar garip format varsa da lpcm, vs gibi universal formatlara cevrim isini yapip network uzerinden stream ediyor. avr sorusuna gelirsek, avr lar olayi biraz karistiran cihazlar olmasina ragmen tam performans kullanmaya basladiginda karmasadan cok kolaylik getiren, ve genislemeye tam imkan sunan cihazlardir. ustune ustluk muzikle ugrasan birisi oldugun icin dinlemeyi de seversin diye tahmin edioyrum, keyfine gore bi hoparlor setiyle stereo anfi olarak da kullanabilirsin ki 340 euro ya onkyo falan bulabiliyorsan bunun sorusu yok bence, ben direk alirdim. kalabalik mevzusuna bisey diyemiyorum ama o konuda haklisin. ben severim tech stuff kalablaigini ama herkez oyle olmayabiliyor. Benim sisteme gelirsek; plasma tv (panny g20 kullaniyorum, 100mbit ethernet + wifi uzerinden dlna support) bir avr ( Denon 3310 , dlna over ethernet) ps3 ( denon 1610 falan cok pahali oldugu icin idareten bd player olarak almistim, media client kabiliyetleri ve oyun esnekligi yuzunden vazgecilmez bi cihaz oldu) bunun disinda uydu reciever, wii falan hep avr uzerinde daha genisleyecek de hayli yerim var. calisma odasindaki desktop bilgisayarimda media server calistiriyorum, ve bilgisayarimin yaninda interneti paylastirdigim router im var. salona da router dan bir kablo gidiyor. salonda 5 portlu bi switch araciligiyla ps3, tv, ve reciever direk bilgisayarimla ayni agda. troughput 20metrelik bi mesafede 92mbit. 100mbit olan ag sinirinda %8 kaybim var ki 1080 oynatmak icin gerekenin 2 kati kadarina geliyor. streaming islem gucu yeterliyse. (min dual core 2.5ghz gerekli 1080p streaming icin(5.1 ses dahil)) media server lar aynen media player lar nasil calisiyorsa oyle calisiyor, library var, ivir zivir var, stream edilcek dosya tiplerini secebiliyorsun kullandigin server a gore. ben mesela torrent den RSS feedleri ayarldim, diziler ciktigi gibi media server da library gosterdigim klasor icinde; tv-series de kendi basligi acip rardan cikartiyor. house 3x05 ise mesela server/tv-series/house/season3/ep5 olarak icine atiyor. izlemek istedigimde bilgisayarimda server devamli calistigi icin tek yapmam gereken ps3 kumandasiyla on tusuna basmam. hdmi control araciligiyla hem reciever hem tv aciliyor ve media server dan house a girip en yeni bolumu 5.1 olarak home theater da izleyebiliyorum. hep ps3 icin konsutum, tv ye gelirsek, tv nin de dlna sertifikasi var ve islemcisi cok hizli. network uzerinde media servrer dan hareketli thumbnail duzenleyecek kadar hizli islem yapabiliyor tv. fakat ben ps3 un klasorleri ele almasi ve avr dan sesi daha rahat dagitmam dolayisiyla onu tercih edioyrum. ayni isi ikisinde de yapabiliyorum ama yinede hic tv yi tercih etmedim. bu sistemde herseyi otomasyona baglayabiliyor insan duzenli oldugu surece, tek handikapim server i windows uzerinde calistirdigim icin server 1080p mux ederken 800+mb ram yiyor, eger bilgisayarda oyun oynayan biri falan oluyorsa (mesela arada oyun oynuyorum arkadaslar gelip biseyler izliyor oluyor server direk stutter yapiyor, benim oyun oynamamam gerekli film izlenirken) problem oluyor. ki genelde tum sistemi ve bilgisayari ben kullandigim icin bu benim icin problem teskil etmiyor ekstrem durumlar disinda. en kotu ihtimalle diger bilgisayarlardan birine geciyorum. fazla karisik oldu gibi ama derdi ve kolayliklari anlatiyor galiba anlasilir sekilde. kurmaya karar verdikten sonrasi kolay , server kurulum falan gibi detaylara girmiyorum o yuzden. onlar detay sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Motoko said: ps3 media server diye aratıp, açık kaynak kodlu olanı indir bence boyle birsey yok maalesef. ortadaki parali parasiz tum media serverlari kullandim , bu konuda tecrubeli sayilirim. basarili ve efektif calisan media server cok nadir. anime veya bagimsiz film izleyen insanlar icin subtitle falan problem oluyor, mkv ler , veya 720p ustu problem. mp4 ler, diger videolar problem. bazilari muzik arsivi stream edemiyor, onlar problem. hayli izdirap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 seri critical wot attim. asdf okuyunca kendim de anlamiyorum hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Dertlerime derman oldun, secimimi yaptim. Bu sistemi kurcam muhtemelen. Yinede ufak tefek dusundugum seyler var. Simdi öncelikle, avr neden networke bagli? Bunun espirisini anlamadim. TVnin olayini anladim, ayni media servera baglanip ps3 olmadanda kullanabilirsin ayni sistemi ama ps3 elbetteki cok daha tercih edilir. TV nin o kismina cok önem vermiyorum dolayisi ile yukardaki tvlerden birini alcam. Diger bir sorum cok sik 1080 secili izlenesi filmler disinda izlemem sanirsam. Ben bilgisayarda calisirken boyutu 4-8 gb arasi olan filmler(hdmi bluraymi artik ne oluyo bu bilmiyorum genelde hep divx tercih ettigimden) falan kasarmi makinayi? Ki bu ana makina benim ayni zamanda is bilgisayarim. Ben kayit yaparken veyahut parca falan duzenlerken kiz arkadasim icerde film izlediginde(1080 falan degilde hani orta halli bisey) kasilir, sacmalarsa kirabilirim biseyleri :) Aslinda yeni bilgisayar topluyorum biliyosun, eski makinadan cikan e6750 4gb ram gigabyte p35c anakart buna bide 2tb hdd alip htcp kasaya salona kurup, icini pasif sogutma yapsam falan, hem salonda internet icin, hemde sirf media server icin gece gunduz calistirsam, mantiksiz gelmedi pek, biraz fantastik sanki, neyse. Media server ile ilgili kafama takilan biseyde var simdi sen dedikten sonra. Altyazi falan problem oluyomu? Muzik stream neden problem? Bu problemler olmayan bi media server bulabildinmi?Parali olmasi problem degil, bukadar zimbirti alip 30-40 dolara media server satin almaktan cekinmem yani. Bide media server uzerinde dosyalari falan atarken servera, belirli klasörleri sifreleme falan imkanimiz varmi? Acaip aydinlandim suan cidden ehueh, cok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 benim avr in amaci esasen stereo performansi iyi oldugu icin muzik dinlemekti, main zone da sadece front kulelerimi kullaniyorum, arka hoparlorler devre disi, stereo muzigi ise foobar da ki flac arsivimden stream ediyorum kalite kaybi olmaksizin. girdigim rca larin falan bu kadar kaliteli olmadigini farkettim. 2000kbit de lpcm stream edilmis flac win win oluyor 24 bitlik bi dac ile. ki cogu high end reciever da maalesf yok, bu konuda dikkat etmek isteyebilirsin, sececegin zaman yardimci olmaya calisrim yine. ayrica internet radio gibi hedeler de var ama bu cok srat degil, cunku ayni isi ps3 de yapip hdmi uzerinden stream edebilir. ben bu konuda biraz pimpirikli oldgum icin araya cihaz girdikce ses kalitesinden memnun olmuyorum, dolayisiyla bu ozellige dikkat etmistim. sd avi ler ve stereo 720p lerde problem yok fazla, ama 1080p ozellikle 1.5 saatin ustundeki filmler ciddi problem mux ederken. bu is icin desktop i kullanmak isteyebilirsin sadece, veya eski parcalarindan dedicated htpc yapar icerdeki odaya koyarsin. illa salona koymak zorunda degilsin cunku ps3 de internet access sagliyor, hatta media server da web content stream edebiliyor. altyazi , codec, muxing, dts , dolby codec, vs problem olmayan bi media server im var hali hazirda, o konuda olabilecek tum konfigrasyonlari denedim, bi problem olacagini zannetmiyorum. 3. bi fikir, htpc ni yapar dolaplardan birine saklarsin, network e de baglarsin ,hepsine statik ip verirsin. sonra logmein , teamviewer falan gibi bi remote desktop programiyla baglanirsin gerektiginde, ztn torrentleri falan benim gibi otomatige baglarsan htpc ye dokunmana bile gerek yok , server acik oldugu sure dahilinde media server devamli refresh caliscagi icin ps3 yeni contentleri 10sn gecikmeyle goruyor. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mantikli aslinda, ama benim odanin birisi studyo olacagi icin, sanirsam oturup salonda muzik dinlemem dikkatle. Gerci yinede butce varken almis olmak iyi, kalabaliklastikca olayi pratiklestiren bi cözum dedigin gibi. PS3 ilede internet olayi vardi dogru, öyle olduktan sonra hicmi hic gerek yok htpcye aslinda. Ama iste icerdeki pc'yi kasarsa diye dusundum. Gerci icerde film izlerken kalkipta calisacak degilim oda var, htpc gereksiz olcak buseferde. Neyse artik, vakti gelsin bi deneyim, olmazsa parcalar nasil olsa elimde, bi kasa alip hemen htcp yaparim. Cok tesekkur ederim aydinlattigin icin, acaip makbule gecti :) Vakti zamani gelince yine kafani sisiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben olsam playstation 3 yerine onboard ekran kartı, fansız, ufak bir htpc toplardım toplam 400$ falan tutar. playstation 3'ün fanları falan çok gürültülü geliyor bana, kocaman salonda televizyonun arkasında durduğu halde rahatsız ediyor, film izlerken sessiz sahnelerde gürültüsünü net bir şekilde duyuyorum (daha doğrusu bir kere takılınca aklımdan çıkmıyor, ayar oluyorum) htpc'nin tamamı fansız, psu'yu bile fansız almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 htpc icin elimde extra parcalarim var, ama media serverdan baska hicbisey yaramicak, blu-ray olmicak, oyun olmicak, baya eksisi olcak yani o acidan. Ps3 alicam sanirsam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar