Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya serkan hıc yakısmıyor, o kadar beraber fenerlılere karsı durmuşluğumuz var. Destek beklerdım senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olitere said: Kader değil çekim yasası.Biraz sevindirik olunca hemen isyankar , ateist kişiliğinizi terkediyosunuz Bende diyecektim aynısını kafa karıştırmayayım diye vazgeçtim. insan yaptığı şeyin ne olduğunu öğrenince işler eskisi gibi yürümüyor sanki misal, midye dolmaya tadını veren şey "yenibahar" baharatıdır. Bu bilgiyi edindikten sonra o midye aynı midye olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kiz bass caliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 İşte ne bileyim olaya kader açısından bakıyorum ben. Bas calmıyor ama resım yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Lyvanna_Dolores said: misal, midye dolmaya tadını veren şey "yenibahar" baharatıdır. Bu bilgiyi edindikten sonra o midye aynı midye olamıyor. niye yaptın ki şimdi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar