derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 management = irade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bide bazi insanlara gece calismak yaramiyor bakiniz ben. gece caliscam diye otursam ya patiye takiliyorum ya oyun oynuyorum bisiler oluyor, kayniyor gidiyor gece oturunca cok az vaktim varmis gibi geliyor zaten bana. ama sabah 6da kalksan mis gibi, tum gunun senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 buna bi çözüm bulundu mu? bende de var bu çok kötü. final sınavına, sınav sabahı vapurda çalışan bi insanım. son dakikaya kadar ertelemezsem içim rahat etmiyor, bi de üstüne stres oluyorum kafamda hep ders ya da o iş oluyor yaptığımdan da bir halt anlamıyorum. günü gününe halledenler, ne şanslısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar