Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rubicon,sons of anarchy ve the shield'da karar kıldım. the shield'ın ilk sezonunu epey uzun bi süre önce izleyip beğenmiştim zaten,sonra bişeyler oldu bıraktım,devam edeyim ona. diğer ikisinin de ilk bölümlerini izledim , bayaa tam benliklermiş. :) sağolun tavsiyeler için. ha bu arada fringe'i denedim daha önce.x-files'ın tüm sezonlarını izlemişliğimden mi bilemicem artık ama fıs geldi nedense :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 shield bitince the wire da izle kesin. o da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arcane said: Anubisath said: şuan sadece dexter ve breaking bad'i takip ediyorum,malum breaking bad de tatilde. bana sürükleyici , müptela edici , her bölümünü merakla bekletici(?) , drama-crime-thriller türevi diziler lazım. tabi eğer şiddetle tavsiye edilcekse diğer türevlere de açığım. Rubicon Damages The Shield Sons of Anarchy The Wire the wire sona koyulur mu abi. direk the wire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 fede said: the event i beğendim ben baya Tavsiye ederim kacirma, 4. bolum yeni yayinlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Aluriel said: shield bitince the wire da izle kesin. o da çok iyi. tamamdır,indirdim onun da tüm sezonlarını,el atarım bi ara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 moncici said: arcane said: Anubisath said: şuan sadece dexter ve breaking bad'i takip ediyorum,malum breaking bad de tatilde. bana sürükleyici , müptela edici , her bölümünü merakla bekletici(?) , drama-crime-thriller türevi diziler lazım. tabi eğer şiddetle tavsiye edilcekse diğer türevlere de açığım. Rubicon Damages The Shield Sons of Anarchy The Wire the wire sona koyulur mu abi. direk the wire. Sevme ihtimaline göre dizdim. İlk mesajdaki istekler göz önünde bulundurulursa wire yazmasam bile olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 WIRE! sheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar