yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ya 2-3 hafta önce bilgisayar durduk yere göçtüydü (örtü üzerinde bırakmışım ısınmış baya falan) 1 gün çalışmayıp sonra sistem kurtarma cart curt kendi destek programıyla format attırmıştı kendisine.. her neyse ben her şeyim yedekli sanıyodum da bayramda çektiğimiz bir sürü akraba-bebek fotoğrafının gittiğini farkettim demin yedeklediğim şeyleri kontrol ederken bunları kurtarmam ne kadar mümkün? 35 gün önce harddiskte olan şeyler ve 20-25 gün oldu format atalı. Şans var mı? Hangi program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 geçen hafta bozulan bi sd karttan fotograf kurtarmıştım ben. Ontrack EasyRecovery Professional 6.21.02 Portable şunu kullandım. crack falan gerekmiyordu. go go sharebus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 recuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar