Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika ve işkence

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca solcularla ilgili de bir problemin olduğu kesin zira onlara karşıda büyük bir ön yargı iel hareket etmektesin.Hak verilebilir bir durum aslında senin tam tersin olarak emperyalizm,kapitalizm düşmanlarıda var.Bana kalsa herkes ortada buluşsun merkezci olalım diyeceğim ama hem senin gibiler olduğu için hemde onlar gibileri olduğu için sayenizde bunu asla başaramayacağız.[signature][hline]My Honour is My Life
Mesaj tarihi:
evet var abicim solculara karsi on yargim nasil olmasin. olmayan da sasarim.

liberyada kabile sefleri kabileleri birbirine kirdiriyor, oradaki insanlarin dramindan hicbir solcunun haberi yok, ama ne GUNDEMDE ise o hemen propaganda malzemesi.

bundan 1-1.5 sene once surekli afganistan zirvasi yapiyorlardi simdi artik irak. afganistanin esamesi duyulmuyor. irak bitip libyaya girilse irakta bir diktator carkina etse irak insaninin onemli olmayacak. giklari da cikmazdi saddam varken.

ikiyuzluluk.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
sol sag hepsi guzel herkes kardeste bazi bazi arada saptirmali fikirler oluyor tuzakli yanli . ben ona karsiyim . he genelde sol cu kardeslerden geliyor o ayri . deniz baykal gibi adam cok memlekette . deniz baykal bi bok olduktan sonra hukumeti istifaya davet eder evrensel sorunlarla ugrasan solcularda ne bok olsa abd den bilir .

birde bu tip dusunce yapisina sahip kardesler dunya gerceklerini nedense herkes kardestir yasasin sevgi saygi bortu bocek diyerek gormezden gelmeye meyilli oluyorlar . ben buna da karsiyim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...