fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 LG LCD tv var. Aynı zamanda monitör yerinede kullanmak istiyorum. Duruma göre TV içinde kullanılcak. Bu gibi bir durum için LCD TV'yi tavsiye edermisiniz? Benzer fiyattaki bir LCD monitöre göre ne kadar randıman alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 500 lira çok değil mi ya. gerçi tam bilemedim tv olayı girince işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 birde şu modeli buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu fiyatta bi tek bunlar var, bi m226, birde m227 iste. bende mutfaga tv olarak bakmistim, diger alternatifler luzumsuz pahalaniyordu. bunlar ideal gibi. ama monitor olarak kullanmak icin tv cok olmazsa olmaz bi ozellikse baska seylere bakmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 benim anlamadığım 226nın özellikleri nie 227 den daha ii :) baya fark var gibi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 227 daha guncel, hoparlorleri dolby ivir zivir destekliyor, yazilimsal bir iki bisey var. ben de henuz almadim , aradaki farklari pek umrumda degildi acikcasi, hangisi ucuzsa o dur. mutfak tv sinden epik bi performans beklemiyroum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar