Molian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 xpyi tekrar kurduktan sonra eu2 yi yüklemeye çalıştım fakat bilgisayar bilmediğim bir nedenden dolayı yükleme aşamasında kapandı. program files'taki paradox ent. dosyasını sildiğim halde ve uninstallda yaptığım halde yüklemeye çalıştığımda sadece repair ve remove seçenekleri geliyor. sorun ne olabilir sizce?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 normal birşey olmadığı kesin. regedit den oyunun kayıtlarını sil.bir daha yüklemeyi dene. eğer yine sorun çıkarsa başka bir cd den yüklemeyi denemek dışında aklıma gelen bir seçenek yok ne yazıkki. eu2 nin xp ile bir uyum sorunu yok.bence yüklerken senin makinede bir sorun oldu.bana öyle geliyor..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Molian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yardımın için teşekkürler arcane registry ile ilgili birşeymiş dediğin gibi. readmede sorunun nasıl çözüleceğini yazmışlar
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ah oyun bende olsada bende yükleyemediğime üzülsem :(
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tutan nedir batuhan ? ;) forum burada, ulaşamıosan ulaştırırlar ehe.demek istiyorum ki bulunur elbet.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Molian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ankara'da oturuyorsan batuhan armada'da bir kitapçıdan almıştım ben ama kopya satanlarda görmedim hiç
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yüksel caddesindeki yüksel kırtasiyede vardı en son(kopyası) yada bağlantın hızlıysa emulede var
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bağlantım yok indiremem yani.İst/avr da oturuyorum.Ulaştıracak varsa kargoyla fln öm den bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar