thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yan yatmış şişelere konulan gemiler yerine, dik şişelere konulan ve yüzen adacıklar... :P (Yapım Aşaması)[signature][hline]thePIN[Bu mesaj thePIN tarafından 20 Ağustos 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 benim merak ettim bişi var backgrounddaki daha doorusu arkadaki blur resimler öndekinin kopyasımı yoksa onlarıda ayrımı yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Valla pek bi'sey anlayamadim...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Dik şişeler nerde?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sırf digital yetenk gelistireme icin yapıyorsun sanırım ? pek bir sey yazmamıssın aslıdna, hani yani modelledin mi yoksa ayrı ayrı resmilerimi birliestiriyorsun ? Fikir güzelde Ya o siseler ters dönerse (ki sise yok sanırmırm) İcine koysan toprakgı, oksijensizliktn ölürler Keza bence eskiler gemi koyduklarına göre bi bildikelri varmıs :) O zaman belki biraz arastırıp hem suyu gecimeyen hem de hava tarnsferine izin veren (varsa tabii) bi materyal bulmam lazım. MAntar olurda, uzun süre denizde kalınca bakteriler neym, çözünür gider.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 :) Resim komple bir sahne... Arka tarafın bulanık olması DOF(Alan derinliği) etkisi vermek için.. Fikir olarak parlak olduğunu savunmadım, ayrıca ağaçlar gerçek değil, gerçek olasada büyüdüğü zaman ne olacak? Tamamen maket ve yazdığım gibi yapılış esnasını yansıtan bir resim. Şişeleri de koyarım sorun değil.. Max5+Photoshop. Brazil Render Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla çok başarılı şeyler var ama tek başına bi anlam ifade etmiyo pek. çok güzel bi bağlaç olarak düşünebilir miyiz acaba. yine de teprikler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar