LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 selamlar, Goztepe/Merdivenkoy yani ust goztepe civarlarinda, uygun fiyatli spor salonu ariyorum, bildigim iki salon var biri istasyon caddesinde, digeri sahrahicedid de fitness form club, ikiside biraz tuzlu idi enson baktigimda, daha uygun fiyatli biryer ariyorum acikcasi, bilen varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Havuzlu bi tane bul da gidelim birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aaa senin yuzmen lazim dimi bel durumlarindan.. olm makul fiyatli yer nasil buluruz havuzlu olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sansimi deniyorum iste ya tutarsa diye. Bu bedevilikle zor gerci. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ucuz bir yer arıyorsan Temple GYM. 0216 566 89 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar