Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kurt yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben adamin kandiracagini falan dusunmuyorum sahsen. Zaten bakalim oyle hadi yuru delikanli sana dovme yapalim olmuyacak gibi. Adamin dedigi dukkan sehrin gobeginde ve burdaki arkadasa sordum buralardaki en iyi yermis dovme konusunda. Eleman da dedi zaten bigun gidelim beraber sen kafandakileri adamlara anlat. 1 hafta sonra tekrar gideriz onlar sana taslak olarak cizdiklerini versinler en sonda sen de begenirsen gideriz yaptiririz falan dedi. Oyle allah gitti bobrek falan muhabbeti olmaz en azindan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hoşgeldin hediyesi derken tarikata falan mı katıldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Cairne said: hoşgeldin hediyesi derken tarikata falan mı katıldın ? hahah valla bu devirde millet günahını vermiyo beleşe sen iyi bulmuşsun adamı hele ki 700 liraya malolan bi dövme için.. nerden baksan 8 saatte anca biter 700 liralık bi dövme o da 2 seans =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 akşama içkiler benden diyip,nuri alço gazozunu dayıcak gibi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ultrAslan said: böyle bisi yaparmis :p baya başarılı dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 miami inke mi goturucek lan adam seni acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Valla miami inke ben kendim bizzat sonra gitmeyi planliyorum =) Ama su an miamide degilim, Sarasota diye boyle pek buyuk olmayan bir yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 amerika da beleş dövme: ya tecavüz ya kangren bilaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar