Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Ne günlerdi beeeeeee SC lere bakarken aralarında gördüm paylaşmak istedim. İlk tier2 Wband i..Resmi mecburen kücülttüm insallah isimler gözükuyodur Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 . Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben göremiyorum bişi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ya bende tıklıyorum resime forum anasayfaya gönderiyo:) Ben buraya nasıl resim koyabilirim başka şekilde yaw :) Saglam resimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 foto upload siteleri var ya onlara yukle buraya linki ypaıştır bkz: screenshot topigi :) valla ben de merak ettim bi an once düzelt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://img340.imageshack.us/i/holysufferm000.jpg/ http://img259.imageshack.us/i/holysufferm001.jpg/ http://img63.imageshack.us/i/holysufferm002.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/holysufferm003.jpg/ sanırım bu sefer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 resimler bunlar :) ilk zamanlar heralde :P sardius un wp si var :D.güzeldi tabi guilde ilk girdiğimde 60 kişi onlinedı sfdsadsa.şimdi toplasan o kadar türk anca vardır heralde :) benimde vardı 2-3 tane güzel resimde warhammer ile birlikte sildim :( unuttum yedeklemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şimdi toplasan o kadar bile aktif Türk yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 vay vay vay ilk guildimdi benim de guzel gunlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hehe benim diger kel charım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Heh heh. Hatırlıyorum bu screenshot'ları. :) İlk T2 kuşatmasıydı, kale Destruction'un elindeydi ama uzun uğraşlar sonunda almıştık sanırım. SS'lerde kendimi göremedim ama, Warband grubunda da yokum. Muhtemelen sonradan katıldım, çünkü Ex Parte'nin ilk kuşatmasında olduğumdan eminim. Güzel bir guilddi, güzel insanlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aaa Kendimi gordum ben varım orda. Eyidi ama yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 o zamanlar daha eglenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 heheh bende varım len Zephyrous olarak :) ne günlerdi bea nası şevkle oynardım :) görünce sevindirik oldum heheh not: Dwinz ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Aynen güzel insanlarla güzel günlerdi.taradım makineyi çok fazla sc var içlerinden birkaç tanesini paylaşayım.yolumuzu kaybettik şansa bulduğumuz yaratiğa bön bön bakarken! elmamın kızardığı an ;)baldırı çıplaklarla sc ye girersen böyle olur...evet çıplaklık bizde bi ara modaydı..burda da Sannin'e bulaşmış.Ama bize normal geliyor baksanıza konuşmanın sonuna " bu arada sen çıplaksın" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legendturk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 eski üyeleriyle yeniden kurulan bi ex parte guildi çokmu fantezi bi hayale kaçar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 legendturk said: eski üyeleriyle yeniden kurulan bi ex parte guildi çokmu fantezi bi hayale kaçar? gibi gibi :) ama olsa harbiden güzel olurmuş. ben sinless bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar