SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 güvenli oldugunu bilmesem kullanmazdım.Ha belki yanılıyorumdur o zaman başka :D[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Çok güvenme bence kendine Solid, Ark haklı en olmadık zamanda çat diye ban'ı yersin o zaman da gider cd key. Diablo'da maphack fazla bi fark yaratmaz ondan niye kullanasınız ki bana saçma geliyo bi defa.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kullanmasam zewk alamıyorum o yüzden :D[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: arcane, 20 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: ayrıyetten evrensel bi kanun vardır: multide cheat/hack yapan dombilidir. +1 :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar