razzo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bugun itibarı ile yeni bir printer aldım (HP photosmart c4680) gayet sorunsuz şekilde sürücüsünü falan yükledim, usb ile bilgisayara bagladım. usb ile bilgisayara bagladıktan sonra farkettim ki wireless usb adaptörüm çalısmamaya başlamış. printeri kapayıca adaptör calısıyo printerı açınca internet gidiyor... problem nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSoulBlighter Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 usb portlar çakışıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çakışmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 device manager dan usb controllers da 2 ila 10 adet usb root hub listeleniyor olmasi gerek. bunlara sirayla sag klik > proporties > power tab kismindan hangi hub a hangi aygitin takili oldugunu not et. ayni hubda takiliysa printer ve WNIC printer i farkli bi porta al. bundan sonra ayni pencerede en son tab olan power management da " allow the computer to turn off this device in order to save power" secenegini kapat. (aygitlarin takili oldugu iki root hub icin de ayni seyi yap) restart at. sorun cozulmediyse ayni yerden usb root hublari uninstall et. restart at. baslangicta os kendi kendine kurucaktir tekrar, driverlarini guncelle. sorununu tekrar kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 güç yetmiyor olabilir mi supplyden gelen? ^+^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 printer in kendi external power i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çok teşekkürler çözdüm problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar