Borked Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Merhaba arkadaşlar, Teamliquid'deki "Ultralisk Cavern ve Infestation Pit hotkeylerini yanlışlıkla karıştıran var mı" threadindeki mesajları okurken-yazarken dikkatimi çekti bu konu. Hemen paticiktekilere anket yapayım hem de görüşlerini alayım dedim. Öncelikle Grid Hotkey Setup nedir ondan bahsedeyim. Grid setup, oyunda klavyedeki kısayolların farklı dizilimi. Normalde standard hotkeylerle oynarken alışılmış, o ünitenin veya upgradein veya binanın isminden bir harf i kullanırken, Grid'de her şey için QWERT-ASDFG-ZXCVB- kullanılıyo yani eliniz sadece klavyenin sol tarafında kalıyo. Sanırım kalıtsal olsa gerek avcumun hacmi normal bi insanınki gibiyken parmaklarım çok kısa, o yüzden klavyede ne kadar az elimi oynatmak zorunda kalırsam benim için o kadar iyi, o yüzden bu akşamdan itibaren Grid ile oynamaya çalışıyorum, gride geçiş yapıcam. Tek sorun A-move 'un T-move olması ama control gruplarınızı eğer gride göre dizerseniz 1-2 hatchery 3-4 üniteler 5-6 queen vs gibi. eliniz alıştıktan sonra problem olacağını sanmıyorum. Acaba siz nasıl oynuyosunuz bi de size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 benim voidray-carrier ve ultralisk cavern-infestor dışında şikayetim yok şahsen standarttan.3. infestation piti yaptigim bir sürü oyun var ama A-move T olursa alışılmaz gibi ya.genetigimizde var artık kaç senedir rts oynuyoruz.çocugum bile a-move diye doğucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 peki classic nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 standart iyi ya zaten baya baya derli toparlı daha ne istiyeyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Standart. Açıkçası gridden daha kullanışlı geliyor bana, yine olaibldiğince her şey elinin altında. Ama ilk başlıyor olsam oyuna grid kullanabilirdim, el alıştıktan sonra çok kullanışlı olabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 xcorp said: peki classic nedir? classic i denemedim ama sanırım Brood War hotkeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 building hot keyleri haricinde abilityleri q w e r ye almayı mümkün kılan bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 var da illegal onlar.tü kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 xcorp said: building hot keyleri haricinde abilityleri q w e r ye almayı mümkün kılan bir program var mı? kullanma derim blizzard tespit edip banlıyor o şekil şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ayıp ya mpq acıp model bile değistirsek kişiselleştirsek oyunu ban yiycez ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gidin yatin ne hotkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 grid neden yasal madem ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çünkü oyunun sunduğu bi seçenek default olarak. @seele : bi sonraki postunda ensendeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mauslan tiklatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/791409182?page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar