Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 cnbce de starwars ı izliyorum tekrar ulan anakini oynayan kimse ne boktan oyuncukluktur o, öl geber emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende niye öldürdün o kadar sabiyi itolit diceksin sanmıştım, son I am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 3. filmin geldiği dönem manyak gibi kotorda kötü karakter oynayan bi arkadaş vardı. dark side'a tapıyordu :D o jediların tek tek temizlendiği sahnede benim gözlerim dolmuşken "işte bu be! dark side'ın gücü geberin köpeker" diyerek yumruğunu sıktığını görünce dayanamayıp sinema salonunda girişmiştim. evet nerdlük böyle bir şey şlakdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hayden 3 te iyi oynuyor bence, esas siz onu 2 deki performansını ve kamera arkasında yaşadıklarını izleyin, youtube da olacaktı adam 23523613423 defa sahneden düşüp yuvarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 sw3'ü izlerken jedilar katledilirken erekte oldum ben. aaaaaaaah bacaam girsin falan yaparken dayak yiyodum bütün salondan bütün filmlerin en epik sahnelerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hele çocukları keserken of of, ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 anakin kesmemiş onları. iğneyle öldürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hatta oglanlara aidsli igne batırmıs sonra da bütün yetişkin erkek jediların aidsden öldügünü farketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gece yarısı sw veriyolarsa iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Cystein said: 3. filmin geldiği dönem manyak gibi kotorda kötü karakter oynayan bi arkadaş vardı. dark side'a tapıyordu :D o jediların tek tek temizlendiği sahnede benim gözlerim dolmuşken "işte bu be! dark side'ın gücü geberin köpeker" diyerek yumruğunu sıktığını görünce dayanamayıp sinema salonunda girişmiştim. evet nerdlük böyle bir şey şlakdf o arkadasin ben olabilirmiyim? :D ismin ne gardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 şurda darth maul un ölüşüne çıldırmayan bir kişi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 darth maul keşke jedi'lara soykırım yapsaydı. maul başgan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 darth maul reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 darth başgaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 asıl ccc count dooku ccc reyiz lan alayına gider delikanlı adam ama entrika yoluna gitti işte. zamanında anakinin kolunu eline vermiş, obiwanı yargıdan yargıya koşturmuş abimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar