Unclecan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Satilik Aria marka bass gitar ve 25wattlik Marshall Anfi. Gitar 4 tellidir. Tahta rengi gorunumludur. Yakin zamanda Resmini de koyucam. 400$ istiyorum ikisine. Anfi 250$ Gitar 150$ Ilgilenenler ya ozel mesaj atsin yada [email protected] dan mail atsinlar... 24 Agustosa kadar satmam lazim sonra tekrar kanada'ya donuyorum.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! [Bu mesaj Unclecan tarafından 29 Temmuz 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gitarin gorunusu ozellikle cok guzel tavsiye ederim warwick'e benziyo -ne kadar olmasada :)- bi de anfi diil amfi yaa o_0 [signature][hline] o_0 [Bu mesaj green_martian tarafından 29 Temmuz 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bi dakka o amfi şimdi electro çalsak olmaz mı?[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 olmaz yani olurda olmaz[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hangi model?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bende bi peavey microbass var evde kullanmalık, uyarsa 130 dolara falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Horace kusura bakma bayadir giremiyordum evi filan tasidik. Valla uzerinde scorpion yaziyor yani markasi aria diye aldim am cok emin diilim yani yeni basliyanlar icin iyi bir bass gorunusu guzel sesi de idare eder yani ben super calmiyorum ama green martian bence iyi calan bi adam ve o tonunu fln begendi.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aslinda jag'indaki sorundan ben pek tonunu anlamamistim ama cok cesitli ses elde edilcek bi alet diil gibi hissettim. gorunusu fiyatina gore benim hosuma gitti oda insanin calisina etki eder[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 scorpion çok ii bi marka diil aslında eheh. hadi kolay gelsin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 zaten farkindaysan horace iyi bir gitar demedim hatta gitarin fiyatini indirebilebilirm ama amfi gayet iyi yani. Zaten esas satmak istedigim de amfi kanada'ya onu goturmem imkansiz gibi bisey[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar