screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ey patiler cok fena yardıma ihtiyacım var.. Internet baglantım 15-20dkda bir kopuyor.. Msn de repair ettigim zaman dns ip nizi cozumlemiyor diyo.. Simdiye kadar yaptıklarım: -Uydunet i bi 10 kez falan arayıp bozuk arkadas duzeltin dedim -Elle DNS girdim -Modem e arkasında reset attım -format da attım ama hala aynı soruna sahibim.. Bu konuda yardımlarını bekliyorum.. windows 7 ve anlasılabilcegi gibi kablonet kullanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ilk okurken yoksa ttnet 8mbit e kadar a geçtinde bağlantımı kaldımıo acaba dedim ama değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sanmak fazla olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 internetin gittiği zaman modemin arayüzüne girebiliyor musun? kablonet modemi ile bilgisayar arasında router vs var mı yoksa direkt mi baglaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 direk baglanıyorum.. modem arayuzune girmeyi denemedim girebiliyorsam ya da giremiyorsam bunu nası degerlendirmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar