screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ey patiler cok fena yardıma ihtiyacım var.. Internet baglantım 15-20dkda bir kopuyor.. Msn de repair ettigim zaman dns ip nizi cozumlemiyor diyo.. Simdiye kadar yaptıklarım: -Uydunet i bi 10 kez falan arayıp bozuk arkadas duzeltin dedim -Elle DNS girdim -Modem e arkasında reset attım -format da attım ama hala aynı soruna sahibim.. Bu konuda yardımlarını bekliyorum.. windows 7 ve anlasılabilcegi gibi kablonet kullanıyorum =)
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ilk okurken yoksa ttnet 8mbit e kadar a geçtinde bağlantımı kaldımıo acaba dedim ama değil sanırım.
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 internetin gittiği zaman modemin arayüzüne girebiliyor musun? kablonet modemi ile bilgisayar arasında router vs var mı yoksa direkt mi baglaniyorsun?
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 direk baglanıyorum.. modem arayuzune girmeyi denemedim girebiliyorsam ya da giremiyorsam bunu nası degerlendirmem lazım?
Öne çıkan mesajlar