JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Wow ! Adamlar butun bir kasabayi satiyor !! http://uo.tradespot.net/?message.atlantic.active.1:view.85081[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Kısayol hem post sayım artıyor, hem bi işe yarıyorum ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Mephisto_, 06 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Kısayol hem post sayım artıyor, hem bi işe yarıyorum ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz hahahaha :)) imzaya bayildim :))[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 enteresan geldi bana. coook uzun sure once 1 acc 5 ev alabiliyordu. nasil oldu da 5 ev-1 acc gruplamasi yapabildi ki adam? ayrica wintermooru neden satiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 vay be... kac yillik wintermoor gidiyor demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: dark-dr, 06 May 2003 21:28 tarihinde demiş ki: enteresan geldi bana. coook uzun sure once 1 acc 5 ev alabiliyordu. nasil oldu da 5 ev-1 acc gruplamasi yapabildi ki adam? ayrica wintermooru neden satiyorlar? Zaten buyuk bir ugras oldugunu soyluyor. Uzucu bence ! Gecenlerde OES ekibinden birisi ile konusuyordum. Butun OES'i dagitmislardi. Yeni bir guild kuruyorlar iken, Guildmaster oyunu birakmis ya da vazgecmis, tam bir dagilma var. Cok sinir olmuslardi filan. Eski tarihsel guild'lerde ve ekiplerde bir dagilma soz konusu.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 oha 4k$ kim alıcak merak ettim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 wow[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 atb nin geleceğini gördüm gibi oldu bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 öeahh selling moonglow gibi birşey bu adamlar resmen toprak parçasını satıyor ehueu :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ada falan diil yahu ice isle in bir kismi sadece glow u toptan satiyor olsalar cook daha fazla para eder bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 osi satar yakında hatta isteyene ada yapımı falan yapıyoruz diye kampanyalarada başlar '1 ada yaptırana 5 ev bedava'[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Sosaria özelleşiyor :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: arcane, 07 May 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Sosaria özelleşiyor :)[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. :D oha ama ya..........[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Mephisto_, 06 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Kısayol hem post sayım artıyor, hem bi işe yarıyorum ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz afferin sana...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sorunlu musun ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 oha be oha! adam uo sayesinde iyi para kıracak (hoş o kadar accountu o kadar idare ettirmesi var ama) alacak olan kişiye de allahtan akıl fikir dilerim..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Mephisto_, 12 May 2003 18:02 tarihinde demiş ki: sorunlu musun ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz yooo "post um artıyor!!" da nesi ona şaşırdım.....üzüldüm.....fln oldum[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bence gayet yararlı bi iş yaptı.. okuyanların yarısı üşenirdi yeni browser açıp da c/p yapmaya.. adam post sayım artıyo dedi diye sorun olmasın bence.. pek de hayırlı işti.. büyütmemek lazım..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yararsız demedimki ok harika yapmışta...pff ne bilim demese daha iyiydi değilmiydi? ne demek ya postum artıyor...anlamsız geldi sadece büyütmemekte yarar var haklısın.Amacım bulaşmak değil sadece rahatsızlığımı dile getirdim...çokta konuştum :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar