umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 arkadaşalr ben anetin haber gruplarına gireyim dedim outlook expresi açtım bağlandım ama bazı grupları açıyo bazılarını açmıyor "üst bilgilerin tamamını alamıyor diye hata veriyor" (üyelik alamadım hotmaile vermiyor) acaba neden birde türkçe haber grubu bildiğiniz başka varmı[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 19 Ağustos 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yukarı lütfen[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Üyelik olmadan binary gruplarına giremiyorsun Diğerlerinde problem olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben nasıl peki üye olcam nerden free olmayan mail bulcam[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hotmail,yahoo vs... gibi maillar ile abone olamıyosun.Mesela ADSl in varsa Telekom'dan aldığın mail ile kayıt olabilirsin.Yada kablo isen kablocularda mail var mı bilmiyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 nasıl ya adsl de bana mail mi verdiler benim niye haberim yok ya[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 TurkTelekom müşterisisin çünkü..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 nasıl öğrencem ben onun ne olduğunu kullanıcı adım ne şifrem ne[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 20 Ağustos 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dslmail.telekom.gov.tr yada buna benzer bi adresi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar