Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic: the Gathering

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Order of Yawgmoth ile çok hoş kombosu var. Sadece black ve artifact creature'lar tarafından block edilebiliyo, 2/2, ve karşıdakine hasar verdiğinde bi kardını discard ettiriyo. Siyah veya artifact (bu çok nadir) decki deilse anca kırmızı durdurabiliyo yok yani decki ii kullanırsan mavi bile dayanamıyo discard ile butun counterlar cope gidiyodu. Yanlış hatırlamıyosam 2/3 flying bi tane daha vardı o da discard ettiriyodu ama cıkaramadım simdi. Siyahta çok hoş discard kartları var, üzerinden yıllar geçti unuttum gitti.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
invasion döneminden fena diil bi deste var megrimle. mavi-siyah
turnuvalarda falan bi işe yaramaz ama oynanması gayet eğlenceliydi...

megrim
duress
lobotomy
urza's guilt
ravenous rats
doomsday spectre
undermine
counterspell
bitane mavi siyah bouncer vardı. kartı ele yollayıp bitane de kart diskard ettiriyodu. adını unuttum şindi.
millstone (her desteye lazım. rakibi ağlatma kartı :))
memory lapse da konabilir.

sidedan
creature destelerine karşı ostracize
nightscape battlemage (mavi kickerıyla oynanınca 2 creature bounce ediyo. rakibin 1 creature'ını ve ravenous ratleri bounce edebilirsiniz mesela aynı anda... pek kullanışlı bi kart diil aslında...)
maviye karşı gainsay

8-12 counter spelle çatır çutur counter ediyo.
duress, ostracize ve doomsday spectre(her vuruşta) rakibin eline baktırıp kart diskardettiriyo. eline baktığınız rakibinizin can sıkıcı kartlarını lobotomyle oyundan çıkarabiliyosunuz. ravenous rats (doomsdaylerle gate-in olduklarından birden fazla kere oynanıyolar), urza's guilt, mavi-siyah bouncer dediğim kartlar falan da güzel çalşıyolar. bu theme üzerine geliştirilebilir başka kartlar eklenip çıkarılarak.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book

[Bu mesaj Grudge tarafından 18 Ağustos 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh grudge ben 2001 nationals a o destenin bi benzeriyle katilmistim. lobotomy, ostarhede falan yoktu bende hatirlarsin familiarlar vardi .. destenin baba karti phyrexian infiltrator orda. bi de benim side da hos bi supriz vardi :) (chimeric idol)
Mesaj tarihi:
Hmmm hosuma gidern kart:

Ball lightting
Hammer of bogardan
Hypnotic specter (eskiden bunsuz discarc dexk olmazdi)
juzzam Djinn
Wildfire emmissary
Ligthing Bolt
Mogg fanatic
Cursed Scroll
Licing dead
Lurgoyf
Furnace of Rath
mox ruby (bu abarti oldu sanirim biraz)
Blinking spirit
....
...
..
.

Uzar gider bu butun gece sayarim birakiyim ben en iyisi
Ha bide Phanamenon[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Grudge saolasın kartların isimlerine gordukce hatırlamaya basladım, 2/3 flying de Hypnotic Specter'dı galiba.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Hypnotic Siyahin gelmiş gecmis en iyi cardlarindan biridir.
3 manaya 2/3 flying olmasi yetmiyormus gibi vurdugu kişiye discard ettiriyor ve discard edecegi card i elinden sen random cekiyorsun. Bu Card Magic in resmi turnuvalarinda 2 den fazla konulmasi yasaklanmiştı evet aklimda oyle kalmişti yasaklanan cardlar listesinde gormustum[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Benim deckte 2-3 tane vardı yanlış hatırlamıyosam hypnotic. Magic'i bırakınca bayağı uygun bi fiyata vermiştim decki aslında düşünüyorum da 2-3 hypnotic specter 4 order of yawgmoth 4 megrim volrath the fallen bi de grudge'ın yazdıgı discard ettiren kartlardan da ii bi miktar vardı bayagı ii para edermis napalim yıllar gecti ustunden artık :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
hyp yanlis soyledim 2/3 dedim 2/2 olcak

deck in iyi calisabilir ama cardlari cok pahali cardlar degil.Sirf Uncommon dan yapilmis buyuk turunvalari kazanmis cok deck gordum.Ama cogu genelde Mavi olur :) . Hyp 7 dolarlik uncommon
yawgmoth 1 dolarlik , megrim 2 dolar
volrath the fallen 4-5 dolarlik bir rare.

Ama bu deck te Volrath the fallen in neye yaradigini anlamadim. Volrath kendi elinden card discard ettiriyor buda megrim den dolayi sana damage gelmesine neden olur[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
megrim sadece opponentlara zarar verir.
destenin geri kalanını pek bilmiyorum ama bazı black control destelerinin boş elle oynadığını biliyorum (bottomless pit vs. ayrıca cursed scroll için ideal koşul). eldeki kartları volratha yedirmek suretiyle kullanmak mümkün... de çok da başarılı bi sinerji de diil yani anladığım kadarıyla.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Mesaj tarihi:
O tur desteler calismak pek bir Ara mavidede oyle bir card vardi elinden card discard ediyosun Discard ettigin cardin manasi kadar +x +x ve flying veriyodu ve bu card için Draco diye 12 manalik bir card daha yapmislardi . Ama bu tur destelerde elinde çöp card bekletiyosun yani oyundaki card a bişey olsa bu cardlar elinde patliyo. Anca Squee Goblin gibi discard ettigin card grave yard dan eline doncekki calissin.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Volrath'in butun amacı discard bi sekilde ise yaramazsa veya adam disenchant fln attı megrimler gitti gibi durumlarda elindeki discard ettiren sorcery'leri fln discard ediyosun (bi işe yaramıyolar çünkü) rakibi bitirmeye uğraşıyosun. Zaten genelde iyi hasar yemiş oluyo o noktaya kadar, volrath'i güçlendirerek bitirebiliyosun rakibi. Bütün amacı şıkıştığında durumu kurtarsın diye. En azından ben böyle kullanıyodum.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
kontrol oynuyosan sıkışmicaksın. sıkışırsam volrath sıkışan yerlerimi kurtarsın şeklinde bi yaklaşımı da doğru bulmuyorum pek... sinerji önemli.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Mesaj tarihi:

Kesinlikle adi ustunde Control Controlu kaybedersen zaten oyun bitmis gibi bişeydir. Birde o Card garanti vurcak diye birşey yok Trample i olsa super card olurdu. bence onun yerine deck plague spitter gider yeşili ve rebel i yaşatmazsin

[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

[Bu mesaj Masticore tarafından 20 Ağustos 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bence hiç para verip başlama çünkü parayı bastırıp en güzel ve en yeni kartları alıyorsun pek uzun olmayan bir süre zarfında onlar eskiyor ve turnuvalarda kullanılması yasaklanıyor. Sistem açısından kesinlikle çook güzel bir oyun ve bilgi + stratejiyi çok istiyor.Gerçek hayattan önrek verirsek kılıç, kalkan, ok, mızrak, büyü, konuşmak, arkadan iş yapmak, gibi her türlü rakibine karşı kullanabileceğin stratejiler var. Yani mavi kırmızı yeşik siyah biyaz kartların içinde öyle şeyler varkiii. Karşına hiç beklemediğin bir strateji çıkaibliyor. İki renkli desteler falan yani olanak çok neredeyse sınırsız! Ama tabi en kötü yanı ise hem çok pahalı hemde çabuk eskiyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:

walla tamamen tercih meselesi. herşey pahalı.

plague spitter'a gelince. raveneous ratleri öldürüyo :)
legends kartı underworld dreams geri dönöüş 8th. ed de. megrim de hala mevcut sette. bu iki kartla type2 bi deste yapalım hadi :) akşam bakiim bi yeni kartlara. urza's guilt'in olmaması çok acı :(

[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.

[Bu mesaj Grudge tarafından 20 Ağustos 2004 07:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Evet cok pahali. Bir ara Magic in benzeri Turklerin yapacagi bir oyun yapacaktik ben cardlarin özelligini yaziyordum. Haluk Bey vardi o projeyi hazirliyordu , hatta cardlarin resimleri yapilmaya başlandi bir cok ta card resmi cikti. Ardindan cardlarin kalitesi geldi. Magic cardlarini yirtarsaniz içinde mavi bir plaka bulunur bu esnekligini sagliyo bu plakayi aramaya geldi. İtalyada bunu yapan bir firma bulundu falan filan. sonra irtibatimiz kesildi heralde bu oyun projeside rafa kaldirildi. Olsa cok guzel olacakti ama olmadi işte :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
  • Yeni Oluştur...